Energizer, ASA ARATA un Smartphone cu Baterie de 18.000 mAh

Energizer, lansat la Mobile World Congress 2019 primul telefon care are o baterie de 18.000 mAh, iata cuma rata produsul care te va speria cu totul.

Energizer smartphone baterie 18.000 mah

Energizer, compania cunoscuta mai putin pentru smartphone-uri, si mai mult pentru bateriile pe care le produce, a anuntat astazi un nou model de smartphone care vine cu o baterie de 18.000 mAh, uriasa. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata noul smartphone cu baterie de 18.000 mAh pe care compania Energizer il prezinta in cadrul Mobile World Congress 2019, iar desigur ca socul grosimii sale a lasat destul de multa lume cu gura cascata.

Energizer smartphone baterie 18.000 mah poze

Energizer, a inghesuit in carcasa unui telefon mobil normal, o baterie cu capacitate de 18.000 mAh, ceea ce foarte putine companii se pot gandi sa faca, acesta fiind, daca nu ma insel, telefonul cu cea mai mare baterie integrata. Facand o comparatie cu iPhone XS Max, telefonul Power Max P18K Pop al celor de la Energizer arata exact ca o baterie externa care are un ecran atasat, si poate fi folosita ca un smartphone, dar autonomia ar trebui sa fie grozava.

Energizer a facut cel mai gros smartphone din lume

Energizer smartphone baterie 18.000 mah imagini

Energizer, are un telefon care ar trebui sa ofere o autonomie de o saptamana, cu utilizare normala, insa avand in vedere ca foloseste sistemul de operare Android, nu m-ar mira ca realitatea sa fie ceva mai dezamagitoare. Energizer a creat un telefon cu o grosime de 18mm, deci e putin mai gros si decat Samsung GALAXY FOLD, care are doua ecrane, insa acest telefon are o baterie de aproape 4 ori mai mare decat cea a dispozitivului creat de catre cei de la Samsung.

Energizer smartphone baterie 18.000 mah arata

Energizer, sustine ca telefonul sau ofera 2 zile de vizualizare de clipuri video, 100 de ore de ascultat muzica, 90 de ore de vorbit la telfeon, sau un timp de stand by de 50 de zile, asa ca autonomia ar trebui sa fie net superioara celei a oricarui alt telefon Android. Energizer a integrat un ecran cu diagonala de 6.2 inch in telefonul sau, 6 GB RAM, si un procesor MediaTek de 2 GHz, deci specificatii slabe la pretul de 600 de euro cerut de catre companie.

10 COMENTARII

  1. Ce mi de pare mie absolut imbecil la telefonul ăsta este faptul că, deși e mai gros ca Istoria Religiilor, camerele tot ieșite în afară sunt… incredibil!!!