Samsung GALAXY NOTE 10, EXCLUSIV are Camera Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10, are in exclusivitate confirmata o schimbare uriasa, care ii va aduce o camera la fel de buna precum cea a Huawei P30 PRO anul acesta.

Samsung GALAXY NOTE 10, EXCLUSIV are Camera Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10, telefonul care va fi lansat in vara de catre compania Samsung, are astazi o exclusivitate extrem de importanta anuntata, una care ne arata ca in Coreea de Sud exista planuri foarte mari pentru telefon. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat de catre compania coreeana cu o camera quad, adica exact cea care ar trebui sa ajunga in Huawei P30 PRO, daca zvonurile din ultimele saptamani se vor adeveri, in final.

Samsung GALAXY NOTE 10, ar trebui sa aiba integrata acea camera quad pe care am vazut-o in Samsung GALAXY S10 5G, iar aceasta evolutie este destul de logica pentru telefoanele coreenilor. Ieri v-am prezentat primele presupuse imagini cu un Huawei P30 PRO care avea o camera tripla, in locul unei camere quad, insa se pare ca acea unitate nu era tocmai cea pe care o va lansa compania Huawei, deci Samsung GALAXY NOTE 10 doar va ajunge din urma concurenta.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera quad pentru a intrece Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10, urmeaza sa aiba numele de cod SM-N975F cand va fi lansat iar coreenii vor sa-i ofere si ceva impresionant pentru a creste vanzarile seriei, care n-au fost chiar atat de grozave in anii anteriori. E improbabil ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba o alta camera decat versiunea 5G a Samsung GALAXY S10, pentru ca Samsung nu poate produce altceva mai bun intre timp, iar acea camera nici nu a fost lansata inca, si nici nu va ajunge in prea multe tari.

The new device that Samsung has in the pipeline bears model number SM-N975F. We hear that it’s going to have four cameras at the back. This would make it Samsung’s second flagship of the year with a quad camera system. The first is obviously the Galaxy S10 5G.

Samsung GALAXY NOTE 10, va aduce pentru clienti tehnologia pe care compania Samsung n-o poate oferi in chiar toate tarile in care si-ar dori, iar asta din cauza faptului ca telefonul sa cu 5G nu poate fi folosit chiar oriunde in lume. Cu o camera quad integrata, Samsung GALAXY NOTE 10 se poate dovedi a fi o alternativa buna pentru Huawei P30 PRO, sau poate chiar pentru Huawei MATE 30 PRO, care va fi lansat in toamna, mai mult ca sigur tot cu o camera quad.

Samsung GALAXY NOTE 10, cu o camera quad integrata, va fi mai mult ca sigur mai scump decat modelul de anul trecut, diferenta putand ajunge chiar si la 100 de euro, daca adaugam noul procesor, mai mult RAM, sai ecranul nou.

9 COMENTARII

  1. S10 5G nu se stie cand se va lansa
    Deci parizer….ramai pe rafturi ca nu ne intereseaza parerea ta
    Telefoane la review idevice primeste destule…tot ce este esential, doar nu vrei sa primeasca precum mama ta, chiloti SH si plastice

  2. “nu da nimeni doi bani pe parerile tale de hater ifonist.”
    tocmai ce ai dat “”doi bani ” tu te contrazici ca o ciorba in lingura