Fortnite, ORA la care se LANSEAZA Sezonul 8

Fortnite, va avea lansat sezonul 8 pe 28 februarie de catre Epic Games, insa iata si ora la care il vei putea instala tu pentru a te bucura de toate noutatile.

Fortnite ORA sezonul 8

Fortnite, cel mai popular joc online al momentului, urmeaza sa aiba labsat sezonul 8 in cursul zilei de maine de catre compania Epic Games, iar jucatorii au asteptari foarte mari de la ceea ce urmeaza sa aduca acesta. Vorbim despre un sezon 8 al Fortnite care va veni cu foarte multe modificari pentru lumea virtuala in care se desfasoara toata actiunea, dar si pentru experienta de joc, incluzand aici obiectele pe care le putem folosi, sau modul in care le putem utiliza.

Fortnite, ar trebui sa aiba sezonul 8 lansat de catre compania Epic Gamens in jurul amiezii zilei de maine, iar asta in baza a ceea ce am vazut deja pentru sezonul 7 in cadrul lansarii ce a avut loc anul trecut. Mai exact, un cronometru din joc ne spune ca sezonul 7 al Fortnite va fi terminat maine dimineata la ora 09:00, deci de atunci nu veti mai putea face absolut nimic, si va trebui sa asteptati ca sezonul 8 sa fie lansat in mod oficial de catre compania americana.

Fortnite va fi lansat maine la amiaza de catre Epic Games

Fortnite, ar urma sa aiba serverele inchise incepand cu ora 11:00 pentru instalarea sezonului 8 de catre compania Epic Games, iar aceasta procedura ar putea dura intre 90 si 120 de minute, in functie de complexitate. Asta inseamna ca sezonul 8 ar Fortnite ar trebui sa inceapa intre 12:30 si 13:00, in cursul zilei de maine, deci daca sunteti online, ar trebui sa va puteti bucura de toate noutatile care vor fi oferite de catre compania americana chiar de la bun inceput.

Fortnite, nu are pana acum oferite informatii oficiale de catre compania Epic Games cu privire la data la care va fi disponibil sezonul 8, asa ca in afara informatiilor de aici, deocamdata nu exista altceva mai clar. In ciuda acestui lucru, este sigur ca maine va fi lansat sezonul 8 al Fortnite penru jucatorii din intreaga lume, deci veti putea sa va bucurati de foarte multe noutati pe care le-ati asteptat de foarte mult timp, totul ajungand la un final.