Fortnite, OFICIAL, DATA de LANSARE, NOUTATILE din Sezonul 8

Fortnite, are astazi dezvaluite oficial noutatile si data de lansare pentru sezonul 8, compania Epic Games publicand detaliile prin care face asteptarea si mai grea.

Fortnite lansare sezon 8 noutati

Fortnite, are publicate astazi de catre Epic Games primele informatii oficiale cu privire la sezonul 8 al jocului, asteptat de catre zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga in momentul de fata. Pentru ca acum exista concurenta de la Apex Legends, cei de la Epic Games au inceput sa dezvaluie cateva dintre noutatile care vor fi oferite impreuna cu sezonul 8 al Fortnite, iar mai jos puteti vedea ce a publicat compania pe reteaua de socializare Twitter.

Fortnite, are in primul rand confirmata data de lansare, astfel ca sezonul 8 incepe pe 28 februarie, deci toti cei care asteptau cu nerabdare sa aiba parte de toate schimbarile, mai au doar doua zile la dispozitie pentru a se pregati. Cei de la Epic Games stiu ca au nevoie de mai mult continut noi, mai devreme, in cadrul Fortnite, asa ca a grabit putin lansarea sezonului 8 pentru a se asigura ca jucatorii raman in continuare conectati la tot ceea ce inseamna lumea virtuala a produsului lor.

Fortnite anunta ca Sezonul 8 va fi lansat pe 28 februarie

Fortnite, are deasemenea anuntate si cateva schimbari “criptice” de catre cei de la Epic Games, compania afirmand ca o serie de comori urmeaza sa fie oferite pentru jucatorii care isi vor face curaj si vor explora zonele in care au avut loc cutremurele. Foarte multe au avut loc in ultima perioada, si foarte multe teorii au aparut in legatura cu ele, unii spunand ca in Fortnite este pregatita inclusiv aparitia unui dragon, dar acest lucru e cam putin probabil.

Fortnite, va avea deasemenea afisate noi obiecte care au fost pierdute de catre jucatori, insa deocamdata nu se stie foarte clar in ce forma, asa ca probabil va trebui sa fim foarte norocosi pentru a regasi ceea ce nu mai avem. Toate aceste noutati vor fi disponibile incepand cu data de 28 februarie pentru toti jucatorii Fortnite care intra zilnic in lumea virtuala creata de catre Epic Games, asa ca asteptarea va lua sfarsit foarte curand pentru toata lumea.