iOS 13. Iata CAND va fi LANSAT noul Dark Mode ?

iOS 13. Un nou dark mode este in proces de dezvoltare la compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata totusi cand va fi lansat in mod oficial.

iOS 13 lansare dark mode

iOS 13. Viitoarea versiune a sistemului de operare al companiei Apple va fi prezentata in premiera peste exact 3 luni, in cadrul WWDC 2019, americanii urmand a dezvalui acolo viitorul sistemelor de operare pentru produsele lor. iOS 13 este cel mai important dintre toate, pentru ca aduce noutati pentru cele mai bine vandute produse dintre toate, telefoanele iPhone, iar dupa cum prea bine stiti deja, asteptam anul acesta un dark mode de la Apple.

iOS 13. Un dark mode va fi oferit de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in 2019, insa din pacate nu chiar atat de devreme precum il asteapta cu nerabdare fanii celor din Cupertino. Un cunoscut leaker de informatii despre produse Android sustine ca noul dark mode pentru iDevice-uri nu va fi lansat chiar cu iOS 13, cu abia in momentul in care iOS 13.1 va fi lansat de catre cei de la Apple, adica undeva in cursul lunii octombrie, sau chiar noiembrie.

iOS 13 va avea dark mode lansat abia cu iOS 13.1

iOS 13. Se pare ca noul dark mode nu este suficient de bine dezvoltat deocamdata pentru a fi oferit in versiune finala pentru utilizatori, iar din aceasta cauza compania Apple il va amana, cel mai probabil, pentru iOS 13.1. Cei de la Apple au mai facut acest lucru cu diverse functii pe care le-au anuntat pentru sistemul lor de operare, dar care nu erau pregatite pentru versiunea principala, asa ca dark mode n-ar trebui sa ajunga cu iOS 13, ci abia cu iOS 13.1.

iOS 13. Noua versiune a sistemului de operare ar putea avea totusi acest dark mode oferit chiar din perioada de testare beta, adica inca din iunie, dar totul depinde de rapiditatea cu care vor putea fi finalizate modificarile pana atunci. Chiar daca nu va avea dark mode de la bun inceput, iOS 13 ar trebui sa vina totusi cu destul de multe modificari pentru a convinge lumea sa-l instaleze chiar din momentul lansarii oficiale pe iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 13. Desi in versiune beta actualizarea va fi oferita chiar din vara, in versiune finala urmeaza sa fie oferita abia undeva prin septembrie, cel mai probabil undeva de pe la jumatatea lunii.