iOS 13 Concept te Face sa-l DORESTI Chiar acum

iOS 13 concept apare astazi pentru a ne arata ce poate oferi compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in ideea de a isi multumi clientii.

iOS 13 concept doresti

iOS 13 apare astazi intr-un concept foarte interesant care ne arata ce schimbari poate oferi compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch pentru a imbunatati experienta de utilizare. Conceptul se concentreaza in principal pe tabletele iPad, insa are si cateva noutati pentru telefoanele iPhone, asteptarile fiind foarte mari in ceea ce priveste iOS 13.

iOS 13 concept iPad

iOS 13 are prezentate in acest concept si doua schimbari care sigur ar convinge mai multa lume sa cumpere tabletele iPad, mai exact suport pentru Magic Mouse si Magic Keyboard. Sunt destul de sigur ca o tableta iPad Pro care in iOS 13 ar permite folosirea lor pentru scriere si control ar fi mult mai utila decat in momentul de fata pentru a inlocui un laptop.

iOS 13 concept iPad pro

iOS 13, are deasemenea prezentat in acest concept si un dark mode, care stim cu siguranta ca nu va ajunge chiar in forma pe care ne-o dorim, dar chiar si asa, macar il avem iar prezentat.

iOS 13 concept iphone

iOS 13 concept xcode iOS 13 concept control center

iOS 13 concept dar mode

iOS 13 concept handoff

iOS 13 concept volum