Apple iti Arata ceea ce NU Stiai ca Poti Face cu iPhone

Apple Arata ceea Stiai Face iPhone

Apple este intr-o criza de vanzari in momentul de fata, asa ca a decis sa lanseze o noua campanie de promovare pentru telefoanele sale iPhone, una destul de interesanta. Dupa celebra campanie ‘there’s an app for that”, care s-a dovedit a fi extrem de populara, Apple le prezinta acum oamenilor toate lucrurile pe care nu stiau ca le pot face cu iPhone.

In aceasta pagina Apple prezinta o multitudine de lucruri care pot fi facute cu iPhone, prin diverse aplicatii care pot fi instalate in telefoane, unele dintre functii fiind inedite. Multi dintre cei care au telefoane iPhone nu prea stiu cum sa le foloseasca la adevarata lor valoare, asa ca ideea celor de la Apple este una foarte buna in acest intreg context.

Cat succes va avea aceasta noua campanie a celor de la Apple e greu de spus, dar e bine sa vedem initiative de acest gen care au menirea de a ne arata ca telefoanele iPhone sunt utile in foarte multe moduri.

Articolul precedentGMAIL. Functie NOUA Lansata pentru TOATA LUMEA
Articolul următorWhatsApp. Cea mai MARE PACALEALA din Ultimii Ani
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.