Apple iti Arata ceea ce NU Stiai ca Poti Face cu iPhone

Apple Arata ceea Stiai Face iPhone

Apple este intr-o criza de vanzari in momentul de fata, asa ca a decis sa lanseze o noua campanie de promovare pentru telefoanele sale iPhone, una destul de interesanta. Dupa celebra campanie ‘there’s an app for that”, care s-a dovedit a fi extrem de populara, Apple le prezinta acum oamenilor toate lucrurile pe care nu stiau ca le pot face cu iPhone.

In aceasta pagina Apple prezinta o multitudine de lucruri care pot fi facute cu iPhone, prin diverse aplicatii care pot fi instalate in telefoane, unele dintre functii fiind inedite. Multi dintre cei care au telefoane iPhone nu prea stiu cum sa le foloseasca la adevarata lor valoare, asa ca ideea celor de la Apple este una foarte buna in acest intreg context.

Cat succes va avea aceasta noua campanie a celor de la Apple e greu de spus, dar e bine sa vedem initiative de acest gen care au menirea de a ne arata ca telefoanele iPhone sunt utile in foarte multe moduri.

8 COMENTARII

  1. Degeaba nu vor fi niciodată la nivelul android, mai au mult de lucrat la os-ul lor, e un telefon prea limitat pe care il poti folosi doar la lucruri basic, degeaba zic ei ca are cel mai bun procesor daca nu il poti folosi nici măcar sa faci split screen, nu mai zic de docking station