iPhone XS si XS Max au NOI REDUCERI de la Apple

iPhone XS si XS Max au parte de noi reduceri oferite de catre compania Apple, iata cu cat au scazut preturile telefoanelor in luna martie la parteneri.

iPhone XS reduceri apple

iPhone XS si iPhone XS Max au parte de noi reduceri de la compania Apple, la doar o luna si jumatate dupa cele initiale, americanii incercand din rasputeri sa-si faca produsele dezirabile pentru clienti. In Romania gasiti seria iPhone XS cu reduceri foarte bune in aceasta pagina, insa ceea ce ofera Apple la pret mai mic se gaseste in China, acolo compania americana lucrand cu partenerii locali pentru a face telefoanele si mai usor de cumparat.

iPhone XS a fost chiar saptamana trecuta prezentat ca fiind “intr-o revenire de forma” in ceea ce priveste vanzarile, iar acum Apple s-a gandit sa ofere noi promotii pentru a le mai da chinezilor motive sa-i cumpere produsele. Peste reducerile aplicate in ianuarie, cei de la Apple au redus suplimentar, prin diversi parteneri, preturile seriei iPhone XS cu pana la 300 de dolari, pentru diverse modele, o oferta de care foarte multi ar profita imediat daca ar fi si in alte tari de pe glob.

iPhone XS si XS Max au NOI REDUCERI de la Apple

iPhone XS este la promotie in China, conform celor de la Apple, pentru a compensa fluctuatiile de curs valutar din ultima perioada, ceea ce e o metoda frumoasa de a spune ca vanzarile sunt proaste si asta e singura solutie pentru a le creste. Preturile pentru telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max n-au fost modificate si in Apple Store-urile din China, asa ca vorbim despre o promotie care este derulata de catre americani doar prin magazinele partenere din tara.

iPhone XS nu poate fi promovat de catre Apple pe website-ul sau ca fiind la reducere pentru ca asta ar afecta felul in care este vazut de catre multi clienti, dar partenerii o pot face, pentru ca sunt companii terte. Niciun partener al Apple nu are reduceri fara sa primeasca acordul celor din Cupertino, asa ca iPhone XS si iPhone XS Max sunt mai ieftine in China doar pentru ca Apple a vrut sa aplice aceste reduceri de preturi pentru telefoanele sale.