iPad 7. Iata Noutatile aduse pentru Clienti

iPad 7 noutati

iPad 7 va fi lansata de catre compania Apple chiar luna aceasta, americanii continuand strategia de a oferi tablete ieftine pentru mediul educational, si nu numai. Diverse zvonuri au anuntat unele schimbari de design pentru iPad 7, si nu numai, insa din pacate se pare ca nu va exista absolut nimic de acest gen, ci doar un update la componente.

iPad 7 va avea exact acelasi design precum modelul de anul trecut, urmand a avea tot buton Home cu Touch ID, si tot port audio de 3.5mm. Desi s-a spus ca iPad 7 va veni cu un ecran care are diagonala de 10.2 inch, avand margini foarte subtiri, se pare ca va ramane in continuare ecranul cu diagonala de 9.7 inch.

iPad 7. Iata Noutatile aduse pentru Clienti

iPad 7 ar urma sa vina cu un nou procesor pentru a oferi performante mai bune decat modelul anterior, dar e improbabil sa treaca la 3 GB RAM. Nici camera nu ar trebui sa fie imbunatatita in vreun fel de catre cei de la Apple, asa cum nici alte componente importante nu ar trebui sa aiba parte de vreun upgrade, separat de procesor.

iPad (7th generation) also takes continuously 3.5mm head phone jack and Touch ID too as the same one. One supplier said its screen is 10 inches, but there is a report of not to be change as 9.7, and so the screen size has not been checked. Maybe, there is a possibility of releasing iPad (7th generation) as the same time with iPad mini 5.

iPad 7 nu va avea modificari substantiale pentru ca Apple nu va creste pretul de vanzare pentru tableta, ci il va pastra la aproximativ 330 de euro. Daca ar fi fost implementate imbunatatiri majore, cum ar fi fost schimbarea design-ului, sau imbunatatirea componentelor, iPad 7 ar fi devenit mai scumpa, si n-ar mai fi avut un loc in oferta Apple.