Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, ANUNT facut de Liviu Dragnea

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, au parte de un anunt foarte important facut de catre Liviu Dragnea, iata ce a spus presedintele PSD pentru toti clientii.

Digi Mobil final

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, au parte de un anunt extrem de important facut de catre Liviu Dragnea, presedinte al PSD, si presedinte al Camerei Deputatilor, mesajul fiind pentru toti clientii din Romania. La aproape 3 luni din momentul in care OUG 114/2018 a fost data de catre Guvernul Romaniei, iata ca Digi Mobil, si restul operatorilor, vor avea parte de implementarea modificarilor pe care le cer pentru a corecta ceea ce nu le convine din ordonanta veche.

Digi Mobil. Aseara Liviu Dragnea a anuntat ca o noua ordonanta de urgenta va fi adoptata pentru a o corecta pe cea 114 din 2018, iar Guvernul ar urma sa o discute abia in saptamana care incepe in 18 martie. Se pare ca saptamana urmatoare vor avea loc ultimele discutii cu reprezentantii celor de la Digi Mobil, dar si ai altor operatori, reprezentantii guvernului urmand a prelua si ultimele cereri pentru a putea lua o decizie cu privire la modificarile care trebuie facute.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, ANUNT facut de Liviu Dragnea

Digi Mobil. Prim-ministrul, Viorica Dancila, anuntase deasemenea saptamana aceasta ca va fi data o ordonanta de urgenta noua pentru a corecta OUG 114/2018, doar ca nimeni nu spusese clar cam cand ar putea fi facut acest lucru. Ei bine, Liviu Dragnea pune in sfarsit lucrurile in context, si ne anunta clar cam cand ar trebui sa se termine toata aceasta problema care implica Digi Mobil, si restul operatorilor de telecomunicatii, situatia fiind destul de complicata.

Săptămâna care urmează cred că o să avem ultimele discuții și pe ceea ce înseamnă energie, și pe ce înseamnă operatori de telefonie mobilă, în așa fel încât săptămâna care începe cu 18 martie să avem o întâlnire în coaliție cu doamna prim-ministru și cu miniștrii de resort și probabil să fie adoptată o eventuală ordonanță care să completeze ordonanța 114 în aceste domenii.

Digi Mobil. Din pacate, pana in momentul de fata atat cei de la RCS & RDS, cat si cei de la Telekom au crescut preturile serviciilor pentru a acoperi taxa pe cifra de afaceri, care a fost impusa de catre Guvernul Romaniei. E greu de spus daca noua ordonanta de urgenta va indeplini toate cererile Digi Mobil, impreuna cu cele ale restului mediului telecom, iar asta pentru ca initial ei n-au fost “bagati in seama”.

Digi Mobil. Pana una-alta, ramane de vazut ce alti operatori vor mai creste preturile serviciilor, insa dupa cum se prezinta situatia acum, e putin probabil ca noua OUG sa aduca intr-adevar schimarile dorite de companii.

1 COMENTARIU