Digi Mobil. Continua sa DOMINE Orange, Vodafone, Telekom in Romania

Digi Mobil. Parcursul bun continua in Romania pentru operatorul detinut de RCS & RDS, el dominand si in 2019 trio-ul format din Orange, Vodafone, si Telekom.

Digi Mobil atactivitate

Digi Mobil. Luna februarie a fost una foarte buna pentru operatorul de telecomunicatii din Romania, acesta continuand sa fie peste cei de la Orange, Vodafone, Telekom, asa cum s-a intamplat si in luna ianuarie, sau 2018. Cei de la ANCOM au publicat datele privind portarile facute in Romania la Digi Mobil, si restul operatorilor de telecomunicatii, iar compania detinuta de catre RCS & RDS a ramas in continuare pe prima pozitie, asa cum era de asteptat.

Digi Mobil. In luna februarie au fost portate in Romania 73124 de numere de telefon, dintre care 70242 au fost de telefonie mobila, iar 2882 au fost de telefonie fixa, cifra totala fiind cu 15.000 de unitati mai mica decat in luna ianuarie. Pe telefonie fixa, Digi Mobil a inregistrat 1581 de numere portate in reteaua sa, deci mai bine de jumatate din totalul celor portate in Romania, fiind urmat pe a doua pozitie de catre cei de la Orange, iar mai apoi de catre UPC.

Digi Mobil. Continua sa DOMINE Orange, Vodafone, Telekom in Romania

digi mobil portari martie 2019

Digi Mobil. La telefonia mobila lucrurile au stat diferit, operatorul detinut de catre RCS & RDS inregistrand 25343 de numere portate in retea, adica o treime din totalul portarilor pe acest segment in intreaga Romanie. Digi Mobil a fost urmat pe pozitia a doua de catre cei de la Telekom, care cu ambele divizii au inregistrat aproximativ 20.000 de numere portate in retea, Orange venind pe pozitia a treia cu 13.700 de numere portate, Vodafone ramanand pe ultima pozitie.

Digi Mobil. Politica de oferte pare sa fie in continuare net superioara celor ale celorlalti operatori, insa Telekom devine o problema tot mai mare pentru RCS & RDS, reusind sa ramana la distanta destul de mica in urma lor. Telekom a lansat noi oferte ieftine pentru clienti in speranta de a mai creste numarul de abonati, iar Digi Mobil probabil va trebui sa contreze cu alte oferte la fel de bune, pentru a ramane in top in ceea ce priveste portarile.

Digi Mobil. Va fi foarte interesant de vazut ce se va intampla daca si ceilalti operatori de telecomunicatii vor creste preturile la servicii, separat si de Telekom, care a facut-o deja, si cum vor fi influentate portarile.