Digi Mobil. Realizare IMPRESIONANTA fata de Orange, Telekom, Vodafone

Digi Mobil. O realizare impresionanta fata de Orange, Telekom, sau Vodafone, a fost posibila in acest inceput de an 2019, iata evolutia operatorului detinut de RCS & RDS.

Digi Mobil crestere

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a avut parte de un start foarte bun in 2019, in ciuda intregului context privind OUG 114/2018, si incertitudinile privind investitiile in reteaua 5G care va fi lansata in Romania. Chiar daca lucrurile trebuiau sa stea complet diferit, Digi Mobil a avut parte de o crestere a portarilor de numere de telefon mobil la inceput de an 2019 in comparatie cu inceputul de an 2018, ceea ce sugereaza faptul ca lumea e tot mai interesata de serviciile companiei.

Digi Mobil. Pentru luna ianuarie a anului 2019 vorbim despre o crestere a numarului de portari cu aproximativ 7000 de numere de telefon, sau cam 30% din ceea ce s-a inregistrat in luna ianuarie a anului 2018. Pentru luna februarie a fost vorba despre o crestere de 5000 de numere de telefon mobil portate in reteaua celor de la Digi Mobil, sau cam 25% din ceea ce s-a inregistrat in luna februarie a anului 2018, cresterile fiind substantiale pentru operator.

Digi Mobil. Realizare IMPRESIONANTA fata de Orange, Telekom, Vodafone

digi-mobil crestere portari 2019
Poratarile in reteaua Digi Mobil in 2019

Digi Mobil. In tomp ce operatorul detinut de catre cei de la RCS & RDS a inregistrat cresteri ale portarilor in retea, in cazul celor de la Vodafone s-a inregistrat o scadere semnificativa a numarului de clienti portati in retea. Acolo scaderea este semnificativa pentru luna ianuarie a anului 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului 2018, Digi Mobil reusind sa atraga surprinzator de multi clienti cu ofertele pe care le-a avut pentru Craciun, dar si inceputul de an.

digi-mobil portari 2018
Portarile in reteaua Digi Mobil in 2018

Digi Mobil. Toate aceste realizari vin in contextul in care RCS & RDS a anuntat cresteri de preturi la inceputul acestui an, dar acelasi lucru a fost facut si de catre Telekom saptamana trecuta, alti operatori putand face acelasi lucru. Este de asteptat ca aceste cresteri de preturi sa continue in perioada urmatoare, dar nu la Digi Mobil, ci la restul operatorilor de telecomunicatii, iar asta pentru ca Guvernul nu prea pare dispus sa le ofere ceea ce cer.

Digi Mobil. Intre timp, operatorul continua sa atraga tot mai multi clienti, ramanand pe un trend ascendent de mai bine de un an de zile, fara a mai anunta totusi cati clienti are in Romania pe segmentul de telefonie mobila.