Google Chrome are acum Dark Mode si pe Mac-uri

Google Chrome dark mode mac

Google Chrome are incepand de aseara un dark mode si pentru Mac-urile companiei Apple, noua tema intunecata fiind implementata dupa cateva luni de dezvoltare de catre inginerii companiei Google. Versiunea 73 a browserului Google Chrome a fost lansata pentru a aduce aceasta functionalitate pentru utilizatori, ea folosindu-se de API-urile speciale din macOS.

Google Chrome are implementat dark mode in baza celui care exista deja pentru sistemul de operare al companiei Apple, astfel ca intreaga experienta ar trebui sa fie unificata. Dark Mode-ul din Google Chrome este automat activat daca si in macOS este activata aceeasi setare, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa mai faca vreo activare separata a functiei.

Google Chrome are acum Dark Mode si pe Mac-uri

Google Chrome are acest dark mode implementat cam la fel precum cel care este disponibil pentru functia Incognito, deci daca ati folosit-o, atunci veti vedea ceva identic. Desi Google Chrome are deja diverse teme intunecate disponibile de la Google, care pot fi aplicate imediat, cea nativa pentru macOS este ceva mai bine gandita, si ofera o experienta mai buna.

Google Chrome nu are in momentul de fata vreo optiune pentru a dezactiva acest dark mode daca ati ales sa-l aplicati pentru sistemul de operare, el fiind folosit automat si in browser. Exista posibilitatea de a aplica o tema „light” pentru Google Chrome pentru a dezactiva dark mode-ul, dar probabil ca va fi oferita si o optiune in aplicatie pentru a dezactiva tema.

Articolul precedentApple Continua Seria Tutorialelor pentru iPhone
Articolul următoreMAG. GALAXY S8, Oferte EXCLUSIVE de 1700 de LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.