iPhone 11. ASA va ARATA cu DARK MODE in iOS 13

iPhone 11. Un nou concept ne prezinta cum va arata noul model de telefon cu dark mode-ul pe care compania Apple il pregateste pentru integrare in iOS 13.

iPhone 11 ios 13 dark mode 2

iPhone 11. Pregatit pentru lansare in aceasta toamna de atre compania Apple, noul telefon va avea preinstalat iOS 13, iar una dintre marile noutati pe care le vom avea este un dark mode cerut de ani si ani de zile de catre oameni. Foarte multa lume asteapta cu nerabdare dark mode in iOS, iar cei de la Apple il vor implementa in iOS 13, un nou concept aratandu-ne cum il vom folosi pe telefoanele iPhone 11, dar nu chiar din ziua lansarii.

iPhone 11. Stim deja ca aceste modele de telefoane vor fi copii identice ale seriei iPhone XS, cel putin in ceea ce priveste partea frontala, pentru ca in carcasa vom vedea o camera tripla, cu un design neobisnuit. Totusi, privite din fata, telefoanele vor arata exact la fel ca iPhone X lansat in 2017, insa noul dark mode pentru iOS 13 va aduce o experienta mai buna de utilizare a iPhone 11, in special in conditii de luminozitate scazuta, cand interfetele albe sunt foarte deranjante.

iPhone 11. ASA va ARATA cu DARK MODE in iOS 13

iPhone 11 ios 13 dark mode concept

iPhone 11. Desi acest concept ne arata si o posibila implementare pentru camera tripla pe care cei de la Apple o au pregatita, e prematur deocamdata sa spunem daca ea va arata asa, sau implementarea va fi diferita. Primele schite pentru iPhone 11 ne aratau ca Apple vrea sa faca ceva putin cam neconventional pentru telefoanele sale, iar asta inseamna ca schimbarea pentru design va fi mult mai mare, iar noul dark mode din iOS 13 va contribui cu siguranta la asta.

iPhone 11 ios 13 dark mode 3

iPhone 11. Acum, in ceea ce priveste folosirea efectiva a acestui dark mode, se pare ca el nu ar urma sa fie disponibil decat undeva prin iOS 13.1, iar asta pentru ca inginerii celor de la Apple inca mai lucreaza din greu la “finisarea” sa. Nu se stie deocamdata daca totul va putea fi pregatit pentru toamna, cand iOS 13 si iPhone 11 vor fi lansate oficial, dar daca nu se va intampla asta, atunci aproape de iarna ar trebui sa avem si noul dark mode.

iPhone 11 ios 13 dark mode 1

iPhone 11. Prezentarea telefoanelor va avea loc undeva pe la inceput de septembrie, cu lansarea pregatita in a doua jumatate a lunii, inclusiv pentru iOS 13.

17 COMENTARII

  1. Apple – mereu dupa Samsung! ?
    A venit Samsung cu dark-mode, rpd si Apple. Mai aveti de asteptat 6 lunk si primiti si voi ce au altii oficial de cateva luni. Sa nu luam in calcul si faltul ca existau teme cu dark mode de ceva timp.

  2. Incep sa ma dezamageasca baietii, pai pana in toamna nu ai tu timp sa testezi si sa restestezi un darkmode incat sa-l poti oferii in noul telefon cu ios 13 direct? Trebuie neaparat sa astepti pana la 13.1 pentru un darkmode ? Chiar ati ramas in urma baieti…

  3. Aia îi mai usor de suportat . Mai ales pe videouri . Gaura acoperă doar colțul unde mereu se află poza canalelor şi alte chestii