iPhone 11 are DOUA NOUTATI Dezvaluite Astazi

iPhone 11. Doua dintre noutatile pe care telefonul le va aduce pentru clientii Apple au fost dezvaluite astazi, iata ce ni se pregateste din Cupertino.

iPhone 11 3d touch apa

iPhone 11. Lansarea telefonului se apropie incetul, cu incetul, iar pana in toamna, cand il vom vedea dezvaluit de catre cei de la Apple, urmeaza sa mai aflam destule detalii cu privire la noutatile pe care le va aduce. Astazi aflam cateva dintre ele multumita unui leaker specializat pe lumea Android, insa se pare ca are si pentru iPhone 11 cateva detalii, insa nu vorbim despre ceva care sa ne dea pe spate, din pacate, ci despre upgrade-uri cam obisnuite.

iPhone 11. In primul rand, este anuntat faptul ca noul telefon va avea un ecran care va fi capabil sa functioneze mai bine daca este acoperit de apa, fie in totalitate, fie doar partial. Mai exact, schimbarea este prezentata ca o functie care ar urma sa permita folosirea iPhone 11 sub apa mult mai usor, insa cred ca in realitate vorbim doar despre ceva care va simplifica folosirea sa in momentele in care afara ploua si ecranul e acoperit de apa, caz in care nu prea percepe bine toate apasarile.

iPhone 11 are dezvaluita rezistenta imbunatatita la apa, si un 3D Touch nou

iPhone 11. Cea de-a doua noutate are legatura cu sistemul 3D Touch, compania Apple dorind sa imbunatateasca aceasta tehnologie, desi au existat si zvonuri care au anuntat ca ea ar fi trebuit sa fie cam eliminata din telefoane. In ciuda acestor informatii, iPhone 11 ar urma sa aiba un 3D Touch care sa emita vibratii mai precise chiar in zona in care apasam pe ecran, fara ca intregul ecraan sa vibreze, asa cum se intampla in momentul de fata.

iPhone 11. Niciuna dintre aceste doua schimbar nu este extrem de importanta pentru utilizatorii de telefoane ale companiei Apple, si e posibil ca modificarile sa fie minore, facute doar pentru a imbunatati experienta de utilizare. Zvonuri anterioare au anuntat totusi ca iPhone 11 va avea o camera tripla, o baterie de capacitate mai mare, incarcare wireless bilaterala, un ecran imbunatatit, plus alte noutati care sa justifice un upgrade pentru fani.

iPhone 11. Prezentarea telefonului va avea loc in luna septembrie a anului 2019, in baza a ceea ce a facut Apple in ultimii 6 ani, iar lansarea urmeaza sa aiba loc tot atunci.