Samsung GALAXY S10. Deja are REDUCERE de 1000 LEI

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane au deja reduceri de 1000 de LEI in Romania, iata unde le gasesti si cum poti profita de ele chiar in acest moment.

Samsung GALAXY S10 reducere

Samsung GALAXY S10. Lansat la finalul saptamanii trecute in Romania, noul model de smartphone al companiei coreene este deja vandut la reducere in Romania la un pret mai mic cu 1000 de LEI in aceasta pagina. Vorbim despre o promotie foarte interesanta care este oferita pentru Samsung GALAXY S10 in momentul de fata in Romania, telefoanele companiei coreene fiind extrem de apreciate pentru noutatile pe care le aduc pentru clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY S10. Inainte de lansare, compania Samsung a oferit cadouri foarte interesante pentru telefoanele care urmau sa ajunga pe piata, iar in Romania au fost distribuite in mod gratuit binecunoscutele Galaxy Buds. Pretul acestor casti wireless lansate impreuna cu seria de telefoane Samsung GALAXY S10 ajunge pe la 170 de euro, deci cadoul oferit gratuit a fost foarte bun, iar acum exista si reduceri de 1000 de LEI pentru aceste telefoane.

Samsung GALAXY S10. Deja are REDUCERE de 1000 LEI

Samsung GALAXY S10. Trei modele sunt in momentul de fata in vanzare in Romania pentru cei interesati sa profite de cele mai bune tehnologii existente pe piata, iar in aceasta pagina gasiti reducerea de 1000 de LEI. Vorbim despre Samsung GALAXY S10 care are cel mai bun ecran posibil pentru telefoane mobile, dar si cel mai bun cititor de amprente ultrasonic, a sa camera fiind egala cu a celor mai bune telefoane Huawei, deci veti putea face poze excelente.

Samsung GALAXY S10. Performantele nu sunt mai bune decat cele ale iPhone XS, insa beneficiati totusi de mai mult spatiu de stocare, de o baterie care are capacitate mai mare, si de sisteme de incarcare rapida, mult mai rapide. Samsung GALAXY S10 este un telefon care isi merita din plin banii in momentul de fata, iar la eMAG il gasiti cu reducerea foarte buna pe care o asteptati pentru un telefon nou de acest gen, si ar fi bine sa profitati de ea.

Samsung GALAXY S10. Nu se stie cat timp va fi disponibila reducerea in momentul de fata, asa ca e posibil sa ratati o ocazie pe care o veti regreta daca nu profitati de ea acum.