Huawei P30 PRO. Doua VESTI PROASTE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Doua vesti proaste pentru telefoane in fata Samsung GALAXY S10 au fost confirmate oficial printr-o certificare oficiala facuta inaintea lansarii.

Huawei P30 PRO vesti

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca lansarea telefoanelor se apropie “cu pasi repezi”, astazi avem noi informatii despre o certificare facuta pentru dispozitive, in Taiwan, produsele urmand a fi puse in curand in vanzare acolo. Conform certificarii facute pentru Huawei P30 PRO, si celelalte telefoane din serie, se pare ca niciunul dintre modele nu va avea integrata tehnologia 5G, asa cum sperau unele persoane, deci vor ramane in continuare cu 4G.

Huawei P30 PRO. Pe de alta parte, iata ca se confirma altceva, mai exact faptul ca versiunea P30 va avea minim 6 GB de memorie RAM, in timp ce versiunea Pro va veni cu minim 8 GB de memorie RAM. Din pacate, Se pare ca doar Huawei P30 PRO va fi “la egal” cu produsele vandute de catre coreeni, in timp ce “fratele” sau mai mic va avea mai putina memorie RAM, iar asta va conta cu siguranta pentru cei care nu sunt siguri ce modele ar trebui sa cumpere.

Huawei P30 PRO. Doua VESTI PROASTE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO vesti ram

Huawei P30 PRO. Partea buna este totusi ca minim 128 GB de spatiu de stocare va fi oferit in toate telefoanele din serie, dar nu trebuie sa ne bucuram inca, pentru ca ar fi prematur. Desi Huawei P30 PRO va avea la fel de mult spatiu de stocare precum Samsung GALAXY S10, e de asteptat ca vitezele pentru transferul de date sa fie mai mici, asa cum se intampla in momentul de fata si pentru modelele existente pe piata, ceea ce putina lume are in vedere.

Huawei P30 PRO vesti 5g

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca atat telefoanele de la chinezi, cat si cele de la coreeni au aceleasi preturi de vanzare, va fi interesant de vazut cat succes vor avea noile modele cand vor ajunge in magazine. Huawei P30 PRO va fi lansat cu asteptari foarte mari din partea chinezilor, insa daca ar fi avut 5G, ar fi avut si un mare avantaj in fata Samsung GALAXY S10, chiar daca cele mai multe dintre retele vor fi lansate abia spre sfarsitul anului.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru lansarea noilor telefoane va avea lo in data de 26 martie la Paris, asa ca atunci vom afla toate noutatile majore care sunt pregatite pentru noi.