RCS & RDS. DECLARATIE IMPORTANTA pentru Clientii Romani

RCS & RDS. O declaratie foarte importanta pentru clientii din Romania a fost facuta de catre grupul de telecomunicatii detinut de catre Digi, iata detaliile.

RCS & RDS akta

RCS & RDS. O declaratie foarte importanta a fost facut astazi de catre grupul de telecomunicatii detinut la nivel international de catre Digi, el vizand o parte dintre cei care folosesc acum serviciile companiei. Mai exact, RCS & RDS, filiala din Romania, a anuntat ca a cumparat de la grupul AKTA | DCS componente de infrastructura si un portofoliu de abonati pe care acesta il avea in Romania, diverse informatii despre tranzactie aparand in presa din Romania in ultimele zile.

RCS & RDS. Initial s-a spus ca intregul grup AKTA va fi cumparat de catre cei de la Digi, insa realitatea este complet diferita, pentru ca un numar limitat de abonati a ajuns in portofoliul marelui grup de telecomunicatii. Din pacate, cei de la RCS & RDS nu mentioneaza si care dintre localitatile in care AKTA avea infrastructura au trecut acum in portofoliul sau, dar abonatii ar fi trebuit sa fie deja instiintati de schimbare, conform informatiilor publicate de catre grup.

RCS & RDS. DECLARATIE IMPORTANTA pentru Clientii Romani

RCS & RDS. In Romania grupul telecom detinut de catre Digi are cateva milioane de clienti, iar achizitia acelor parti din infrastructura AKTA are cel mai probabil la baza dorinta de a avea infrastructura in zone unde nu exista, ori de a controla total acele zone. Unii dintre voi probabil stiti deja ca RCS & RDS a crescut in Romania prin achizitionarea multor companii locale de internet, procesul in sine durand foarte mult timp, dar asa a ajuns la ceea ce este acum.

Conform unui contract de cumpărare de active încheiat între RCS & RDS S.A., în calitate de cumpărător, și ATTP Telecommunications S.R.L., în calitate de vânzător, DIGI | RCS&RDS a dobândit, în cateva localități din România, anumite componente de infrastructură și un portofoliu limitat de abonați. Abonații au fost înștiințați în legătură cu această tranzacție și urmează să fie integrați în portofoliul RCS & RDS S.A. Activele dobândite au fost anterior în proprietatea grupului AKTA | DCS.

RCS & RDS. Avand in vedere nivelul la care a ajuns acum, compania si-a mai incetinit ritmul de achizitii, insa nu renunta la a cumpara infrastructura acolo unde crede ca este necesar sa o aiba. Nu se stie deocamdata cat de mult ii ajuta pe cei de la RCS & RDS aceasta achizitie, insa cel mai probabil vom afla in zilele urmatoare mai multe detalii privind localitatile in care a preluat infrastructura de la AKTA, si cat de importanta este tranzactia in sine.

RCS & RDS. Ca unul dintre cele mai mari grupuri telecom din Romania, Digi investeste in mod constant in imbunatatirea serviciilor, si extinderea infrastructurii.