Huawei P30 Pro. SPECIFICATII TEHNICE, Ecran, Camera, Procesor, RAM

Huawei P30 Pro. Specificatiile tehnice finale pentru ecran, camera, procesor, RAM, baterie, si nu numai, au fost dezvaluite, impreuna cu o SURPRIZA uriasa!

Huawei P30 Pro specificatii ecran camera procesor baterie

Huawei P30 Pro. Ieri am aflat primele informatii detaliate privind specificatiile tehnice ale telefonului, detalii despre ecran, camera, procesor, memoria RAM, si spatiul de stocare fiind dezvaluite de surse apropiate companiei. Incepem cu ecranul Huawei P30 Pro, acesta urmand a fi OLEDi, si a avea o diagonala de 6.47 inch, cu doar 0.5 inch mai mica decat cea a iPhone XS Max, dar cu 0.47 inch mai mare decat cea a Samsung GALAXY S10 Plus, dar diferenta este nesemnificativa in ambele cazuri.

Huawei P30 Pro. In interior vom gasi deja binecunoscutul chip Kirin 980, care este implementat inca din toamna in seria Mate 20, dar vom vedea 8 GB de memorie RAM, si 128 GB spatiu de stocare, optiuni de 256 GB si 512 GB urmand a fi oferite. RAM-ul din Huawei P30 Pro ar trebui sa fie DDR 4, iar despre mediul de stocare nu se stiu prea multe, insa ar putea fi inferior in performante in comparatie cu ceea ce ofera iPhone XS, sau Samsung GALAXY S10, asa cum am vazut in unele teste.

Huawei P30 Pro. SPECIFICATII TEHNICE, Ecran, Camera, Procesor, RAM

Huawei P30 Pro specificatii camera quad

Huawei P30 Pro. Camera quad, vizibila in imaginea de mai sus, va avea un senzor de imagine principal de 40 de megapixeli cu deschidere f/1.6, si unul wide-angle de 20 de megapixeli cu deschidere f/2.2. Un senzor telephoto cu distanta focala de 135mm va fi implementat in Huawei P30 Pro, el avand zoom optic de 7.8X, si zoom hibrid de 10X, un al patrulea senzor de imagine ToF, time-of-flight, fiind implementat pentru poze mai bune cu efect de adancime.

Huawei P30 Pro. Ajungem acum la bateria care va avea 4200 mAh, nu 4500, cum s-a spus, certificarea IP68 fiind prezenta, impreuna cu un port audio de 3.5mm, care nu a fost eliminat. Mai mult decat atat, suport 5G este deasemenea implementat in anumite modele, ceea ce este surprinzator, avand in vedere ca exista putine retele pe care Huawei P30 Pro va putea fi folosit cu aceasta tehologie, dar e mai bine sa fie implementata, decat sa nu fie.

Huawei P30 Pro. Conferinta de lansare pentru noile modele de telefoane va avea loc in data de 26 martie la Paris, iar atunci vor fi anuntate oficial inclusiv modelele P30 si P30 Lite.