Huawei P30 PRO. PRIMELE IMAGINI cu o UNITATE REALA

Huawei P30 PRO. Primele imagini cu o unitate reala au aparut astazi pe internet pentru a ne prezenta cum va arata telefonul asteptat de catre foarte multa lume.

Huawei P30 PRO real

Huawei P30 PRO. Primele imagini cu o unitate reala au aparut astazi pe internet chiar din Asia, pentru a ne dezvalui cum va arata in realitate telefonul pe care foarte multa lume il asteapta in momentul de fata. Aceste imagini cu o unitate reala a Huawei P30 PRO apar la doar cateva ore dupa ce specificatiile tehnice complete pentru noile telefoane au fost dezvaluite inainte de lansarea produselor celor de la Huawei, secretele ramase fiind destul de putine.

Huawei P30 PRO. Asa cum am mai vazut si in trecut alte modele de telefoane, inclusiv acesta este dezvaluit in poze facute intr-un vagon de metrou, loc din care au fost dezvaluite multe modele de smartphone-uri. Din pacate in imaginile din acest articol vedem doar partea frontala a Huawei P30 PRO, nu si carcasa telefonului, acel decupaj in forma de lacrima aparand totusi foarte clar, asa cum l-am vazit si in unele imagini de presa.

Huawei P30 PRO. PRIMELE IMAGINI cu o UNITATE REALA

Huawei P30 PRO real imagine

Huawei P30 PRO. Specificatiile aparute in cursul noptii trecute au anuntat ca telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, iar analizand imaginile, acest lucru pare a fi intrutotul adevarat, ceea ce este o veste excelenta. Practic Huawei P30 PRO, va avea un ecran la fel de mare precum cel al Samsung GALAXY S10, ceea ce il cam pune intr-o postura de egalitate cu dispozitivul care este vandut in momentul de fata de catre coreeni pentru clienti.

Huawei P30 PRO imagine real

Huawei P30 PRO. Marginile ecranului par a fi mult mai mici decat ni se dadea de inteles, inclusiv din unele imagini de presa, chiar mai subtiri decat cele ale telefoanelor din seria iPhone XS, ceea ce este, din nou, o veste foarte buna. A fi fost interesant sa vedem si cum arata camera quad pe care Huawei P30 PRO o va avea integrata, dar se pare ca mai avem de asteptat pana in momentul in care telefoanele vor fi prezentate de catre chinezi.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru prezentarea acestor dispozitive a fost deja programata pentru data de 26 martie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana in momentul in care totul va deveni oficial.