WhatsApp. Functia MAJORA ASTEPTATA pe iPhone si Android

WhatsApp. Una dintre cele mai asteptate functii noi pentru iPhone si Android a fost anuntata, iata de ce schimbare foarte importanta ne vom putea bucura.

whatsapp url browser aplicatie

WhatsApp. Schmbarile pentru cea mai mare aplicatie de mesagerie continua in 2019, compania americana dorind sa ne ofere o functie extrem de importanta, care in mod surprinzator a fost ignorata pana in prezent. In momentul de fata, daca accesati un link trimis de catre cineva intr-o conversatie, aplicatia WhatsApp va deschide acel link intr-o alta aplicatie, browserul nativ, sau predefinit, din iOS si Android, deci veti fi scosi din aplicatia de mesagerie.

WhatsApp. Aceasta functionalitate nu exista la fel in aplicatiile Facebook, sau Facebook Messenger, si in curand o vom vedea inclusiv in aplicatia de mesagerie, ceea ce ar reprezenta o schimbare foarte importanta. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum va arata browserul nativ din aplicatia WhatsApp, acesta urmand a fi capabil sa deschida orice fel de link-uri, astfel incat sa nu mai fim obligati sa le accesam intr-o aplicatie separata, si sa o parasim pe cea de mesagerie.

WhatsApp. Functia MULT ASTEPTATA pe iPhone si Android

whatsapp browser nativ aplicatie

WhatsApp. Strategia celor de la Facebook este de a tine oamenii cat mai mult in aplicatiile pe care le ofera, iar lipsa unui browser nativ in aplicatia de mesagerie a fost o foarte mare surpriza pana in prezent. Lucrurile se schimba totusi, astfel ca WhatsApp va usura si viata utilizatorilor, care vor putea accesa website-urile direct din aplicatie, fara a mai trece de la una la alta, noua functionalitate fiind standard in momentul de fata pentru cam orice fel de aplicatie, fie ca e de mesagerie, sau nu.

WhatsApp. Pentru telefoanele Android va fi necesara folosirea versiunii minime 8.1 pentru a beneficia de aceasta functionalitate, cele vechi urmand a ramane fara ea, astfel ca fie faceti update, fie traiti fara ea. In cazul iOS lucrurile sunt mult mai simple, iar WhatsApp va avea functionalitatea implementata indiferent de versiunea sistemului de operare pe care o aveti instalata in telefoanele voastre, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu ceva.

WhatsApp. Din pacate nu se stie de cat timp va mai fi nevoie pentru ca functia sa fie oferita, ea fiind deocamdata testata in versiune beta pentru aplicatie.