WhatsApp. Anunt SOCANT Facut de CEO-ul Facebook

WhatsApp. Un anunt socant a fost facut de catre CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, iata ce schimbare majora a fost impusa pentru aplicatia de mesagerie.

WhatsApp plecare zuckerberg presedinte facebook

WhatsApp. Cea mai mare platforma de mesagerie are astazi parte de un anunt socant cu privire la viitorul sau, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, fiind cel care a dezvaluit noutatea pentru intreaga lume. Mai exact, Presedintele companiei Facebook a dezvaluit saptamana aceasta ca presedintele WhatsApp, Chris Daniels, isi va parasi pozitia pe care a ocupat-o in luna mai a anului trecut in cadrul companiei, dupa plecarea unuia dintre co-fondatorii platformei.

WhatsApp. Plecarea lui Chris Daniels vine ca o adevarata surpriza, el fiind adus pentru a face modificari substantiale pentru aplicatie, si a implementa reclamele pe care toata lumea le uraste, desi inca nu exista. Tot Chris Daniels ar fi trebuit sa supravegheze si preluarea informatiilor din cadrul aplicatiei WhatsApp, plus transferarea lor in cadrul serverelor companiei Facebook, insa se pare ca acest lucru nu se desfasoara chiar asa precum isi doreste Mark Zuckerberg.

WhatsApp. Anunt SOCANT Facut de CEO-ul Facebook

WhatsApp. Fostul presedinte al companiei din spatele aplicatiei pleaca impreuna cu Chris Cox, omul care a fost Chief Product Officer in cadrul Facebook, el lucrand timp de 13 ani pentru a dezvolta diversele servicii online ale companiei americane. Functia de CEO al companiei WhatsApp nu va ramane vacanta, de dezvoltarea platformei urmand a s eocupa Will Cathcart, omul care pana in prezent a supravegheat dezvoltarea aplicatiei Facebook pentru telefoane mobile si tablete.

As Mark has outlined, we are turning a new page in our product direction, focused on an encrypted, interoperable, messaging network. It’s a product vision attuned to the subject matter of today: a modern communications platform that balances expression, safety, security, and privacy. I’m deeply grateful for everything Chris Cox and Chris Daniels have done here, and I’m looking forward to working with Will and Fidji in their new roles as well as everyone who will be critical to achieving this vision.

WhatsApp. Aceasta este a doua oara cand presedintele companiei pleaca in mai putin de un an de zile, semn ca schimbarile pe care Mark Zuckerberg vrea sa le faca pentru platforma nu prea sunt pe placul oamenilor din cadrul companiei. Desi Facebook a cheltuit 20 de miliarde de dolari pentru a cumpara WhatsApp cu aproape 5 ani de zile in urma, iata ca nu prea poate sa scoata bani din platforma chiar asa cum si-ar dori, dar lucrurile nu se vor termina aici.

WhatsApp. Va fi intersant de vazut cum va evolua platforma in conditiile acestea, si cati oameni se vor mai perinda pe la conducerea ei inainte ca planurile americanilor sa fie finalizate.