Prima Pagina iPhone iPhone X FOLD Concept Prezinta un GALAXY FOLD mai BUN

iPhone X FOLD Concept Prezinta un GALAXY FOLD mai BUN

iPhone X FOLD ar putea fi primul telefon pliabil al companiei Apple, iar un prim concept ne prezinta cum ar putea arata aceasta "minune a tehnologiei".

33

iPhone X FOLD

iPhone X FOLD apare astazi intr-un concept extrem de interesant care ne prezinta o versiune mult imbunatatita a Samsung GALAXY FOLD, care nu e chiar atat de iubit. Pana acum am aflat ca Apple lucreaza deasemenea la un telefon pliabil, insa acest iPhone X FOLD este cea mai “reala” prezentare a unui asemenea posibil produs de la compania americana.

iPhone X FOLD este o combinatie intre Samsung GALAXY FOLD si iPhone XS, decupajul ramanand in continuare in mod stupid in ecran, exact precum la produsul coreenilor. iPhone X FOLD are deasemenea un ecran secundar pentru a fi folosit ca un telefon normal cand este pliat, doar ca diagonala acestuia este mult mai mare decat a celui din Samsung GALAXY FOLD.

iPhone X FOLD arata ca un posibil telefon pe care l-ar putea produce Apple, dar totul depinde de modul in care va dori compania sa se faca plierea dispozitivului sau. Nu cred ca va puteti imagina cat ar putea costa un iPhone X FOLD, dar daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca ar costa intre 2600 si 3000 de euro, doar pentru ca vine de la Apple.

Articolul anterioreMAG. O ORA de OFERTE SPECIALE Flash Deals
Urmatorul articolInstagram: Update Nou Lansat Astazi pentru Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.