Samsung GALAXY FOLD. PROBLEMA MARE Inainte de LANSARE

Samsung GALAXY FOLD. O problema foarte mare exista pentru compania Samsung inainte de lansarea din luna aprilie, iata cum gestioneaza coreenii situatia.

Samsung GALAXY FOLD productie

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noului model de smartphone se apropie incetul, cu incetul, compania coreeana anuntand ca pe data de 26 aprilie va lansa telefonul sau pliabil pentru clientii din lumea intreaga. Inainte ca asta sa se intample, cei de la Samsung au o foarte mare problema cu Samsung GALAXY FOLD, iar asta din cauza faptului ca au foarte putine unitati pregatite pentru vanzare, iar asta le limiteaza extrem de mult optiunile.

Samsung GALAXY FOLD. Conform unor informatii recente privind noile telefoane pliabile, se pare ca acestea nu vor fi disponibile pentru achizitie in orice fel de magazine, ci doar in cele ale partenerilor cu cele mai mari vanzari. Samsung GALAXY FOLD va fi promovat ca un telefon exclusiv care va fi vandut de catre operatorii de telefonie mobila, nu de catre retailerii de produse electronice, iar asta din cauza pretului foarte mare de vanzare pe care urmeaza sa il aiba.

Samsung GALAXY FOLD. PROBLEMA MARE Inainte de LANSARE

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere ca telefonul pliabil va costa 2000 de euro in momentul in care va fi lansat, e normal ca Samsung sa-l puna in vanzare intr-un numar limitat de magazine, adica doar cele ale operatorilor de telefonie mobila. Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie produs in doar 100.000 de unitati lunar, pentru un total de 1 milion de unitati, asa ca pentru lansare stocul va fi destul de redus, desi nu se asteapta nimeni ca cererea sa fie mare.

The order volume of Samsung Foldable smartphone parts is estimated to not exceed 100,000 units per month. Considering the yield ratio, that is, the yield, the actual number of shipment of finished products may be lower than 100,000 units. Therefore, even if the Samsung Foldable smartphone is officially released, consumers are unlikely to be able to see the real thing in a general retail store.

Samsung GALAXY FOLD. Noul telefon este foarte greu de produs in cantitati mari din cauza complexitatii componentelor sale, dar si a mecanismului de folosire, astfel ca acea cifra de 100.000 de unitati fabricate lunar e cat se poate de logica. Marea intrebare este daca Samsung GALAXY FOLD va fi vandut si cu pret subventionat la operatori, unele zvonuri sustinand ca asta nu se va intampla, iar asa pretul prohibitiv va tine foarte multi clienti la mare distanta.

Samsung GALAXY FOLD. Ca primul telefon pliabil si cu adevarat util care este lansat pe piata, va avea o “viata” destul de grea pentru ca lumea inca e sceptica in ceea ce priveste aceste produse.