Windows 10. PROBLEMA CRITICA Rezolvata de Microsoft

Windows 10. O noua actualizare vine cu o rezolvare a unei probleme critice pe care utilizatorii au raportat-o catre compania Microsoft in ultimele saptamani.

Windows 10 18358

Windows 10. Cel mai popular sistem de operare de pe planeta a avut rezolvata recent o problema foarte importanta pentru multi utilizatori din lumea intreaga, ea generand foarte multe discutii in mediul online. Mai exact acum vreo 2 saptamani utilizatorii au inceput sa se planga din cauza faptului ca actualizarea cea mai recenta pentru Windows 10 a stricat complet experienta in jocurile disponibile pentru calculatoare, problema fiind una foarte serioasa, iar Microsoft a vazut-o ca atare.

Windows 10. In build-ul 18358 al versiunii 19H1, compania Microsoft a rezolvat problemele pe care utilizatorii de calculatoare le-au raportat pentru jocurile pe care le au instalate, si care aveau performantele substantial reduse dupa update. Acum se pare ca lucrurile au revenit la normal pentru acesti utilizatori, iar jocurile rulate in cadrul Windows 10 functioneaza cat se poate de bine, sa cel putin acestea sunt primele “marturii” ale celor care au fost afectati de catre actualizare.

Windows 10. PROBLEMA CRITICA Rezolvata de Microsoft

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft a avut parte de foarte multe probleme de-a lungul timpului, insa aceasta pentru jocuri a cam suparat multa lume, iar acum lucrurile au revenit la normal, cel putin in versiunea beta. Separat de asta, Windows 10 are rezolvata o alta problema foarte serioasa care bloca procesul de actualizare al sistemului de operare la 18% sau 25%, astfel ca acum toata lumea ar trebui sa poata instala noile versiuni ale sistemului de operare fara probleme.

Addressed an issue with Game Mode that may degrade game streaming and recording quality. More free State of Decay slots. To get the latest update, launch the Store app, click […] and then “Downloads and Updates”. Fixed an issue that could result in the thumbnails in Alt + Tab sometimes becoming offset. Fixed an issue where certain upgrade paths could result in the contents of the Recycle Bin being left under Windows.old.

Windows 10. Desi unele probleme au fost rezolvate, exista totusi altele, mai exact actualizarile din Microsoft Store nu se fac automat, iar accesarea unor jocuri cu sistem anti trisat ar putea genera BSOD-uri. Mai mult decat atat, exista probleme cu placile audio Creative X-Fi, sau Realtek, in timp ce VMware nu poate fi instalat, sau actualizat in aceasta versiune a Windows 10, Microsoft recomandand solutia proprie a sistemului de operare.

Windows 10. Luna viitoare ar trebui sa fie lansat April 2019 Update pentru toti utilizatorii, dar deocamdata nu se cunoaste vreo data clara cand ar trebui sa se intample asta.