ZTE Axon V. Telefonul cu un Nou Ecran ULUITOR

ZTE Axon V. Compania chinezeasca pregateste lansarea unui nou model de telefon care are un ecran uluitor, iata cum va arata produsul pe care nimeni nu-l credea posibil.

ZTE Axon V

ZTE Axon V. Daca inca nu ati auzit de acest telefon foarte interesant, atunci poate ca ar fi trebuit sa se fi intamplat asta, si spun acest lucru deoarece vorbim despre un smartphone foarte interesant. Deocamdata este prezentat sub forma de concept, pentru ca inca nu e pregatit de o prezentare, insa ZTE Axon V ar urma sa fie primul smartphone al carui ecran chiar nu are margini, ceva ce chinezii s-au tot chinuit sa faca, insa ce pana acum n-au reusit pe deplin.

ZTE Axon V. Acesta n-ar fi primul telefon cu un ecran care acopera foarte mult din panoul frontal, insa spre deosebire de alte modele, aici chiar vorbim despre margini care sunt extrem de mici. Nici OPPO si nici Vivo n-au reusit sa faca telefoane care sa nu aiba margine inferioara sesizabila, insa ZTE Axon V este gandit intr-un asemenea mod incat sa poata oferi asta pentru clientii care sunt interesati sa il cumpere in momentul de fata, ceea ce este surprinzator.

ZTE Axon V. Telefonul cu un Nou Ecran ULUITOR

ZTE Axon V concept

ZTE Axon V. Pentru a putea avea un ecran atat de surprinzator, noul model de smartphone are o camera frontala montata in partea esterioara a carcasei, ceva ce pana acum n-am mai vazut pentru vreun telfeon mobil. Desi are atat camera frontala, cat si camera principala, ZTE Axon V reuseste sa ofere un ecran de 6.8 inch care acopera aproape in totalitate ecranului, avand cel mai mare raport ecran – panou frontal, dintre toate modelele de smartphone-uri lansate pana in momentul de fata.

ZTE Axon V imagini

ZTE Axon V. Informatii cu privire la specificatiile tehnice deocamdata n-au fost dezvaluite, dar cel mai probabil va avea cele mai recente componente pentru smartphone-uri, astfel incat sa aiba si performante pe masura. Ceea ce nimeni nu poate ghici deocamdata este pretul pe care ZTE Axon V l-ar putea avea, si exista posibilitatea ca acesta sa fie destul de mare in raport cu asteptarile multor oameni care sunt interesati de asemenea telefoane mobile.