JOHANN SEBASTIAN BACH. Google il Celebreaza cu o PREMIERA

JOHANN SEBASTIAN BACH. Google s-a intrecut anul acesta pe sine, si il celebreaza pe binecunoscutul compozitor cu un Doodle asa cum lumea nu a mai vazut pana acum.

JOHANN SEBASTIAN BACH

JOHANN SEBASTIAN BACH. Unul dintre cei mai mar compozitori ai tuturor timpurilor are parte de o sarbatorire speciala astazi din partea companiei Google, americanii creand un doodle cum rar vedem pentru vreo personalitate. JOHANN SEBASTIAN BACH a fost un compozitor si muzician german care a trait in perioada baroca, el fiind cunoscut pentru numeroase creatii care au uimit lumea muzicii in acea perioada, si sunt renumite inclusiv in momentul de fata.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Pentru ca si-a pus amprenta asupra lumii muzicale, asa cum o stim astazi, celebrul compozitor este sarbatorit intr-un mod special de catre compania Google, cu un doodle interactiv pe care trebuie sa-l incerci. Mai jos aveti un clip video in care este prezentata crearea acestui doodle al companiei Google, el fiind rezultatul multor ore de munca, a caror inspiratie a fost celebrul compozitor JOHANN SEBASTIAN BACH, creatia finala fiind una impresionanta.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Vorbim despre un doodle pe care Google il are pe prima pagina a motorului de cautare, si care va permite sa ascultati muzica binecunoscutului compozitor, sau sa va creati propriile versiuni pe loc. Cei de la Google ne pun la dispozitie un pian si posibilitatea de a ne compune propriile melodii, nota muzicala, cu nota muzicala, iar apoi putem asculta creatia, fie ca ea este una demna de memoria celebrului compozitor, sau nu prea.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Google il Celebreaza cu o PREMIERA

JOHANN SEBASTIAN BACH. Cei de la Google au analizat nu mai putin de 306 compozitii muzicale ale celebrului compozitor pentru a putea armoniza si creatiile pe care le realizeaza utilizatorii folosind doodle-ul sau. In aceasta idee, indiferent cat de buna, sau proasta, este compozitia voastra, cei de la Google o vor modifica intr-un asemenea fel incat sa fie ceva care sa semene intr-o mica masura cu ceea ce ar fi creat JOHANN SEBASTIAN BACH, inclusiv cand era un mic copil.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Partea interesanta este ca acest Google Doodle este atat de complex incat ne permite nu doar sa plasam notele muzicale, ci sa le si legam intre ele, pentru a crea melodiile de care sa fie mandra toata lumea. Ideea din spatele acestui proiect este foarte complexa, si ne arata cat de important este JOHANN SEBASTIAN BACH nu doar pentru lumea intreaga, ci si pentru cei de la Google, care uimesc intr-adevar cu atentia la detalii acordata in aceasta situatie.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Compozitorul german este sarbatorit de catre cei de la Google cu o premiera in ceea ce priveste doodle-ul, iar asta din cauza complexitatii pe care a reusit sa o creeze pentru software. Desigur ca pentru un om care s-a casatorit cu verisoara sa, si a avut 20 de copii de la doua sotii, era nevoie de ceva cu adevarat special, iar foarte multa lume va tine cu siguranta minte ceea ce a facut Google pentru a-l sarbatori pe JOHANN SEBASTIAN BACH in acest an.

JOHANN SEBASTIAN BACH. Acest doodle al companiei Google va fi disponibil doar in cursul acestei zile, si daca inca nu l-ati incercat, atunci va recomand sa o faceti, pentru ca pierdeti ceva cu adevarat grozav.