HBO, ShowTime, Starz vor fi Oferite la Pret Mic de catre Apple

apple hbo showtime starz abonamente

Apple are dezvaluite astazi preturile abonamentelor pe care vrea sa le vanda pentru noul sau serviciu de streaming video la cerere, iar noutatile sunt foarte interesante. Mai exact, cei de la Apple au oferit drept exemplu abonamente pentru continutul de la HBO, Starz, Showtime, care ar urma sa coste 9.99 dolari, dar nu se stie daca pentru fiecare retea, sau un abonament combinat cu acest cost.

Apple va lansa noul serviciu de streaming video initial pentru Apple TV si produsele proprii, insa pe viitor compania americana vrea sa aduca acest serviciu si pe alte televizoare. Angajatii Apple spun ca noul serviciu este un “Netflix Killer”, dar realitatea este ca Apple nu are deocamdata planuri chair atat de mari, mai ales ca nu are nici continut pentru el.

Apple va lansa deasemenea si un abonament pentru stiri prin aplicatia Apple News, iar pentru acesta intentioneaza sa ceara 9.99 dolari pe luna din momentul lansarii. Apple va include nu mai putin de 200 de ziare si reviste, plus continut nou de la fiecare dintre ele, acestea facand parte dintr-o varietate de categorii, de la politica si pana la informatii despre vedete.

Tim Cook a fost personal implicat in acest proiect pentru a fi sigur ca lucrurile se desfasoara asa cum trebuie, iar Apple va avea servicii care sa-i aduca bani pentru multi ani de acum incoace. Mai multe detalii vom afla in cadrul conferintei din aceasta seara, care este programata sa inceapa la 19:00, a Romaniei, asa ca va astept atunci pentru a discuta despre toate noutatile.

7 COMENTARII