Telekom. Anunta REDUCERI de Preturi pentru Clienti

Telekom. Operatorul de telecomunicatii a anuntat o serie de reduceri de preturi pentru clientii din Romania, iata ce va fi mai ieftin dupa aplicarea lor.

Telekom preturi

Telekom. Operatorul de telefonie mobila a anuntat astazi o serie de reduceri de preturi pentru serviciile de care beneficiaza clientii din Romania, iar asta la doar cateva saptamani dupa ce a crescut preturile abonamentelor sale. Mai exact, astazi cei de la Telekom au anuntat reduceri pentru preturile apelurilor telefonice si a SMS-urilor initiate/trimise catre alte tari din Spatiul Economic European, modificarile urmand a intra in vigoare la data de 15 mai.

Telekom. Conform operatorului de telefonie mobila, clientii din Romania vor beneficia de pretul de 0,226 euro/minut de convorbire telefonica, si de pretul de 0,071 euro pentru fiecare SMS trimis catre Spatiul Economic European. In cazul in care exista clienti ai Telekom care au preturi mai mici decat cele de mai sus, ele vor ramane in continuare in vigoare si dupa data de 15 mai, astfel ca modificarile sunt facute doar pentru cei care platesc mai mult in momentul de fata.

Telekom. Anunta REDUCERI de Preturi pentru Clienti

Telekom. Minutele incluse in abonamentele clientilor vor ramane in continuare utilizabile pentru clienti, astfel ca nu se schimba nimic din acest punct de vedere, mai ales daca aveti abonamente nelimitate. Reducerile de preturi pe care cei de la Telekom le fac in momentul de fata sunt in baza reglementarilor existente, astfel ca ar trebui sa vedem schimbari similare si de la ceilalti operatori de telefonie mobila in perioada urmatoare, ceea ce e benefic pentru noi.

Astfel, începând cu data de 15 mai 2019, clienții rezidențiali cu servicii de voce fixă și/sau mobilă vor beneficia de tarife mai avantajoase pentru apelurile și/sau SMS-urile către destinații fixe și mobile din Spațiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein şi Norvegia). Aceste tarife reglementate vor fi de 0,226 euro/minut, TVA inclus, respectiv 0,071 euro/SMS, TVA inclus. În cazul în care clienții Telekom Romania beneficiază în prezent de tarife mai mici decât aceste tarife reglementate, tarifele mai mici se mențin.

Telekom. Anuntul operatorului de telecomunicatii vine la cateva saptamani dupa ce a amenintat Guvernul ca nu va participa la licitatia pentru 5G daca preturile pentru licente nu vor fi reduse la valori mai acceptabile. Telekom si-a crescut preturile pentru servicii pentru a acoperi eventualitatea in care OUG 114/2018 isi va produce efectele in forma actuala, iar compania va fi nevoita sa acopere o serie de costuri la care nu se astepta, si care ii vor afecta capacitatea de a investi.