7 COMENTARII

  1. Lasa , ca sunt destui chinezi de succes ca Huawei ,Oppo, Meizu si Xiaomi care de abia asteapta ecrane de la Samsung si nu au avut loc pana acum de Apple care stateau cu mâna intinsă la poarta fabricii de ecrane Samsung. Nu raman Samsung cu ecranele, memoriile si procesoarele nevandute. TSMC, BOE si LG sunt niste necalificati pe langa Samsung.

  2. Cum inovatiile aduse industriei smartphone sunt din ce in ce mai mici din parte companiilor mari, au de castigat cele din segmentul mid-range care vin cu strictul necesar la un pret decent(la jumatate). OnePlus, xiaomi, etc au vanzari din ce in ce mai bune si o sa creasca atata vreme cat tin preturile jos, in ciuda faptului ca marginea de profit e si ea mica.

  3. pur si simplu lumea s-a saturat de apple… de ce? 1. iOS invechit fara modifcari la interfata 2. camere aceleasi de ani buni.. 3. preturi exagerat de mari ..altii ofera aceleasi chestii plus multe altele la preturi 3000-4800

  4. Dacă Samsung înregistrează scăderi de profit, imaginați-vă ce dezastru e în curtea Apple… În plus, se pare că scăderea înregistrată de Samsung are ca bază situația generală a industriei globale nu neapărat scăderea de comenzi de la Apple.

    Este absolut normal ca în viața unei companii să mai scazi, să mai crești, iar scazi, iar crești, etc.