Huawei P30 PRO. LIVE VIDEO, Conferinta de LANSARE

Huawei P30 PRO. Live video de la conferinta de lansare este disponibil pentru a vedea chiar in acest moment toate noutatile pregatite pentru noile smartphone-uri.

Huawei P30 PRO live video lansare

Huawei P30 PRO. Live video de la conferinta de lansare este disponibil mai jos pentru toti cei care sunt interesati sa vada in timp real tot ceea ce va anunta astazi compania chinezeasca pentru clientii sai. V-am spus deja ca lansarea oficiala a Huawei P30 PRO va avea loc incepand cu ora 15:00, atunci fiind programata inceperea conferintei pentru noile modele de telefoane, asa ca de atunci vor fi dezvaluite schimbarile majore ce vor fi oferite.

Huawei P30 PRO. Conferinta este transamia prin live video pe YouTube, astfel ca oricine, cu orice fel de calculator, laptop, tableta, sau smartphone, va putea urmari intregul eveniment fara vreo problema incepand cu ora 15:00. Foarte multe noutati importante vor fi dezvaluite pentru Huawei P30 PRO astazi, inclusiv, pretul, toate functiile si specificatiile, inclusiv data de lansare, sau cadourile care vor fi disponibile pentru precomanda.

Huawei P30 PRO. Intreaga conferinta transmisa astazi prin live video va dura intre 1 si 2 ore, pentru ca atat telefoanele, si eventuale alte noutati sa fie dezvaluite pentru toti cei care asteapta cu nerabdare produsele chinezilor. Dupa incheierea conferintei live video pentru lansarea Huawei P30 PRO, e posibil ca telefoanele sa fie disponibile pentru precomanda, dar in legatura cu asta va voi spune mai multe in orele urmatoare.

Huawei P30 PRO. LIVE VIDEO, Conferinta de LANSARE