iOS 12.3. Iata CAND va fi LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.3 are lansarea pentru iPhone, iPad, iPod Touch stabilita de catre compania Apple, iata cand vrea sa ofere actualizarea pentru toti utilizatorii.

iOS 12.3 lansare

iOS 12.3 a fost lansat de catre compania Apple in prima versiune beta zilele trecute, dezvoltatorii de aplicatii, dar si utilizatorii obisnuiti putand-o instala pe iPhone, iPad, si iPod Touch chiar acum. iOS 12.3 este la inceputul unui lung proces de testare, pentru care compania Apple a stabilit deja in mod public si un final, unul pe care-l asteapta cu mare nerabdare foarte multi dintre clientii stai, iar asta pentru ca va aduce si ceva important pentru noi.

Lansarea iOS 12.3 este programata de catre compania Apple sa aiba loc in cursul lunii mai, americanii anuntand in mod oficial ca tot atunci vor lansa inclusiv Apple TV Channels, si Apple TV Plus. Lansarea iOS 12.3 va aduce aceste servicii pentru utilizatori prin intermediul unei noi aplicatii TV, care vine si cu o interfata modificata, totul fiind gandit pentru a oferi o experienta imbunatatita de utilizare pentru cei care au cumpara terminalele mobile pana acum.

iOS 12.3. Iata CAND va fi LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.3 nu va fi lansat in saptamana de dupa Paste, pentru ca si in SUA se sarbatoreste “1 mai muncitoresc”, deci ne putem astepta ca actualizarea sa fie disponibila, cel mai devreme, abia undeva din a doua saptamana a lunii. Dincolo de acest punct ne apropiem de WWDC 2019, iar prioritatile celor de la Apple se vor muta spre iOS 13, nu iOS 12.3, astfel ca e putin probabil ca lansarea sa aiba loc mai tarziu de a doua saptamana a lunii mai a acestui an.

Lansarea iOS 12.3 este legata si de cele doua servicii noi, iar cei de la Apple vor dori sa lase putin timp intre anuntarea lor si WWDC 2019, asa ca, din punctul meu de vedere, n-ar trebui sa ne gandim ca vom putea face instalarea mai tarziu de jumatatea lunii mai. Desigur ca pana atunci vor mai fi lansate cateva versiuni beta ale iOS 12.3, iar daca ar fi sa-mi dau cu pararea as spune ca Apple va oferi intre 4 si 6 actualizari in acest format.

iOS 12.3 ar putea fi si ultima versiune majora a sistemului de operare iOS 12, iar asta pentru ca dupa lansarea sa Apple va fi concentrata aproape total pe iOS 13.