WhatsApp. ATENTIE! Doua PROBLEME GRAVE Anuntate

WhatsApp. Doua probleme grave au fost descoperite pentru aplicatia de mesagerie folosita de peste 1.5 miliarde de oameni din lumea intreaga, iata cum sunt afectati utilizatorii.

WhatsApp probleme grave

WhatsApp. Cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta are parte de dezvaluirea a doua probleme foarte grave care ii afecteaza pe utilizatorii din lumea intreaga, dar in mod complet separat. Ambele probleme au fost descoperite deocamdata doar pentru Android, iar in cazul primeia dintre ele, WhatsApp afisa lista de contacte a unui utilizator in momentul in care era intr-un apel video/voce, desi in mod normal asta nu trebuia sa se intample.

WhatsApp. Cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele Android ar trebui sa rezolve aceasta problema foarte grava, care le arata si tertelor persoane, care aveau telefoanele noastre, ce lista de contacte avem. Cei de la WhatsApp s-au grabit sa repare problema in cea mai recenta versiune publica a aplicatiei pentru telefoanele Android, si ar fi bine sa o instalati imediat pentru a fi siguri ca nimeni nu poate sa vada lista voastra de contacte.

WhatsApp. ATENTIE! Doua PROBLEME GRAVE Anuntate

WhatsApp. A doua problema foarte serioasa afecteaza telefoanele iPhone, dar numai in versiunea beta a aplicatiei, unde utilizatorii din cadrul unor grupuri sunt afisati ca fiind administratori, desi in realitate nu au aceasta “putere”. Puteti vedea in clipul video de mai jos cam cum se manifesta aceasta problema pe telefoanele cu sistem de operare iOS, WhatsApp parand sa nu fi descoperit faptul ca problema exista, utilizatorii putand fi foarte usor pacaliti din cauza ei.

WhatsApp. Persoanele care sunt pacalite si cred ca un anumit utilizator dintr-un grup de conversatii este administrator, ar putea sa ii ofere diverse informatii, sau orice altceva, in baza “functiei” pe care ei cred ca o are. In realitate acea persoana nu ar avea vreo legatura cu acel grup din cadrul aplicatiei WhatsApp, iar problema va fi mai mult ca sigur rezolvata de catre compania americana, insa deocamdata nu se stie prea clar cand ar urma sa se intample asta.

WhatsApp. Concluzionand, instalati acum cea mai recenta versiune pentru Android pentru a fi protejati, si fiti atenti ce informatii vizualizati in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone.