iPhone 12 Concept te va face sa RENUNTI la Android

iPhone 12 concept iti arata un telefon atat de bun, incat va fi dorit inclusiv de catre utilizatorii de telefoane Android, si i-ar putea face sa renunte la ele.

iphone 12 concept

iPhone 12 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care ne arata ceea ce as vrea sa vad de la compania Apple chiar in momentul de fata, dar nu voi vedea prea curand. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea un concept pentru iPhone 12 care ne arata un telefon ce nu mai are decupaj in ecran pentru Face ID, doar margini extrem de subtiri.

iPhone 12 este prezentat in acest concept ca telefonul la care viseaza mai toata lumea in momentul de fata, un telefon care ar pune seria pe primul loc in topul preferintelor consumatorilor. Fanii iPhone cer de ani si ani de zile lansarea unui telfeon care sa arate atat de bine, iar iPhone 12 ar putea indeplini doleantele foarte multor oameni daca va arata asa.

iPhone 12 Concept te va face sa RENUNTI la Android

iPhone 12 este deocamdata la foarte mult timp distanta de lansare, iar asta pentru ca il putem astepta pe piata cel mai devreme prin 2020, sau 2021, deci nu anul acesta. Ca sa fiu sincer, daca Apple ar lansa un iPhone 12 care sa arate asa, cred ca foarte multi oameni ar fi dispusi sa-l astepte fara sa regrete in vreun fel, pentru ca ar da foarte mari batai de cap concurentei.