Oppo Reno. Noua Camera CIUDATA Integrata (VIDEO)

Oppo Reno. O noua camera ciudata este implementata in aceasta serie de telefoane, marcand o premiera pentru piata smartphone cu aceasta schimbare uriasa.

Oppo Reno

Oppo Reno. Un nou model de smartphone este pregatit pentru lansare de catre chinezii de la Oppo, iar dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, aceasta este destul de ciudata fata de ceea ce avem acum. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Oppo Reno are o camera care este soasa din carcasa cu un mecanism neobisnuit, care o ridica intr-o margine a telefonului, ideea fiind destul de neobisnuita fata de ceea ce exista acum.

Oppo Reno. Daca in actualele modele de telefoane ale Oppo camera frontala este scoasa intr-un locas mic din carcasa, sau e ridicata cu carcasa, iata ca pentru acest model de smartphone se foloseste ceva complet diferit fata de ceea ce am mai vazut. Ideea in sine nu este una chiar atat de grozava, insa trebuie sa recunosc faptul ca Oppo Reno aduce o schimbare care va ajunge cu siguranta in atentia multor persoane multumita felului in care e gandita.

Oppo Reno. Noua Camera CIUDATA Integrata (VIDEO)

Oppo Reno. Pentru aceasta serie de telefoane a fost anuntata lansarea unui model care sa aiba o camera principala cu zoom hibrid de pana la 10X, la fel ca in Huawei P30 Pro, dar nu se stie daca modelul din clip este cel care va aduce asta. Nu ar fi exclus ca acest mecanism pentru camera frontala a Oppo Reno sa fi fost gandit asa tocmai pentru a face loc unei camere principale care sa aiba zoom hibrid de pana la 10X, asa ca in momentul de fata cam orice e posibil.

Oppo Reno. Daca versiunea finala a telefoanelor va ajunge pe piata cu un asemenea mecanism, atunci n-ar fi greu de crezut ca si alti producatori de telefoane vor opta pentru design-uri de acest gen in viitor. Pana una-alta, la Oppo Reno vedem o noua schimbare pentru modul in care sunt implementate camerele frontale in telefoane pentru ca ecranele sa aiba marginile cat mai mici, si sa fie cu adevarat atractive pentru clienti.