iPhone 11. NU Scapam de SCHIMBAREA de care ne TEMEAM

iPhone 11. Din pacate fanii companiei Apple nu scapa de schimbarea de care se temeau, compania americana dorind sa modifice substantial telefoanele sale.

iPhone 11 temeam

iPhone 11. De ceea ce se temeau multi dintre fanii companiei Apple un vor scapa, din pacate, deoarece se pare ca o schimbare extrem de proasta pentru telefon va fi intr-adevar facuta. Zilele trecute a aparut o noua schita care prezinta forma pe care o va avea carcasa iPhone 11, iar conform acesteia, se pare ca noua camera va fi intr-adevar tripla, si urmeaza sa fie integrata intr-un modul patrat in carcasa, intregul design fiind neobisnuit pentru compania Apple.

iPhone 11. Americanii aleg sa le ofere clientilor acest design neobisnuit doar pentru a putea oferi o camera tripla, insa nu e clar deocamdata de ce n-au ales sa puna senzorii de imagine pe orizontala, sau verticala, in carcasa. Samsung GALAXY S10 are trei, si patru, senzori de imagine montati pe orizontala in carcasa, Huawei P30 PRO vine cu o combinatie de senzori plasati in paralel, dar cei de la Apple aleg sa puna senzorii in forma unui triunghi pentru camera iPhone 11.

iPhone 11. NU Scapam de SCHIMBAREA de care ne TEMEAM

iPhone 11 schita imagine

iPhone 11. Sincer sa fiu, nu sunt entuziasmat de felul in care va arata noul telefon cu aceasta noua camera, dar sper ca ea sa fie foarte apropiata in calitate de ceea ce ofera acum Huawei P30 PRO pentru clienti. Apple a iesit in evidenta pe piata smartphone prin design-urile foarte bune pe care le au telefoanele sale, insa din pacate cu iPhone 11 se pare ca va face un nou regres din acest punct de vedere, asa cum s-a intamplat si cu decupajul.

iPhone 11 Desi deocamdata implementarea camerei triple nu este 100% sigura pentru acest nou model de telefon, n-ar trebui sa va faceti iluzii cu privire la ceea ce intentioneaza sa ofere compania Apple. Ar trebui sa va asteptati ca in luna septembrie iPhone 11 sa fie lansat exact cu design-ul pe care-l vedeti in imaginea de mai sus, chiar daca nu va place, iar daca vreti sa-l cumparati, ar trebui sa va obisnuiti din timp cu imaginea.

iPhone 11. Din ceea ce stim acum, lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in luna septembrie acestui an, dar deocamdata nu este cunoscuta o posibila data.