iPhone 11. EXCLUSIV, PRIMA SCHITA a Telefonului

iPhone 11. O schita pentru noul model de telefon a aparut pe internet in cursul noptii trecut si ne dezvaluie design-ul pe care-l va avea noul model de smartphone.

15

iPhone 11 schita

iPhone 11. O prima schita a noului telefon a fost publicata in cursul noptii trecute pe internet, ea fiind prezentata initial ca fiind una pentru un telefon iPhone XR, insa in realitate este de fapt una pentru modelul din 2019. iPhone 11 a fost identificat ca fiind modelul care este demonstrat in aceasta schita multumita faptului ca are o camera tripla cu forma triunghiulara, si puteti vedea in partea stanga sus a imaginii ca exact asta ne este prezentat.

iPhone 11. Imaginea vine de la un cunoscut leaker de informatii despre produse ale companiei Apple, si nu numai, acesta preluand-o mai mult ca sigur de la un partener al celor din Cupertino. In partea stanga sus a imaginii sunt vizibile 5 taieturi in carcasa prin care ar urma sa fie scosi cei trei senzori de imagine pentru camera, un microfon, dar si n flash LED, adica exact ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre compania Apple pentru telefoanele din seria iPhone 11.

iPhone 11. EXCLUSIV, PRIMA SCHITA a Telefonului

iPhone 11 schita imagine

iPhone 11. E improbabil ca aceasta schita sa fie pentru iPhone XR 2019, iar asta pentru ca in cazul acestui model este asteptata o camera duala, nicidecum una tripla, asa ca schita nu este pentru acel model de telefon. Avand in vedere ca iPhone 11 are nevoie de un upgrade serios pentru camera, iar cei de la Apple vor sa-l faca, putem asocia schita cu acest model de smartphone, insa ramane de vazut daca noua camera va fi amplasata chiar in acest format in carcasa.

iPhone 11. In general, schite cu noi modele de telefoane ale companiei Apple pot sa apara chiar si cu atat de multe luni inaintea de lansarea oficiala, asa ca nu este neobisnuit sa le vedem chiar de pe acum. Cat de real prezinta aceasta schita ceea ce va lansa compania Apple pentru iPhone 11 vom afla abia in lunile urmatoare, pe masura ce alte schite cu produsele vor ajunge pe internet, insa e destul de clar ca acea camera tripla urata va fi folosita.

iPhone 11. Lansarea acestui telefon mobil este programata pentru luna septembrie a acestui an, asa ca intre timp ramane doar sa vedem ce alte informatii vor mai aparea in legatura cu telefonul.