1 Aprilie. Marile PACALELI de la IMPORTANTELE Companii IT

1 Aprilie. Ziua Pacalelilor a adus de la marile companii IT foarte multe pacaleli extrem de interesante, farsele lor vizand sute de milioane de oameni din lumea intreaga.

1 aprilie pacaleli

1 Aprilie. Nici bine nu a inceput ziua pacalelilor, ca marile companii IT au publicat deja si glumele pe care le-au pregatit pentru cei care le folosesc serviciile in diverse zone din lumea intreaga. In mod traditional marile companii incearca sa glumeasca de 1 aprilie cu utilizatorii pentru a isi “pune” o “fata umana” si a arata ca angajatii lor stiu sa “tina la glume”, iar anul acesta exista cateva surprize foarte interesante de la unele mari companii de pe glob.

1 Aprilie. Prima mare pacaleala de la Google vine cu functia “Screen Cleaner”, pentru aplicatia “Files”, compania americana prezentand-o ca una care are menirea de a curata ecranele telefoanelor mobile de orice. Googl arata in clipul video de mai sus ca de 1 aprilie s-a gandit sa lanseze in premiera o functie care sa curete ecranele telefoanelor de toate amprentele care apar in timpul utilizarii obisnuite, dar si de murdaria care se aduna pe ele.

1 Aprilie. Tot de la compania Google a fost prezentata o noua functie pentru Google Assistant, acesta fiind capabil sa inteleaga ceea ce spun lalelele, o adevarat apremiera pentru un asistent personal. Angajatii Google din Olanda au facut aceasta reclama pentru 1 aprilie, si vorbim despre una dintre cele mai interesante realizate pana acum pentru vreun produs al americanilor, iar in viitor n-ar fi exclus sa vedem asa ceva si in realitate.

1 Aprilie. Ziua Pacalelilor la Marile Companii IT din intreaga Lume

1 Aprilie. Subsidiara Google din Japonia a creat ceva si mai interesant, mai exact, o lingura care poate fi indoita de catre utilizatori, iar in functie de cum este indoita, sunt scrise texte in aplicatii de mesagerie. Aceasta functionalitate este prezentata de catre compania Google pentru Gboard de 1 aprilie, insa desigur ca este complet ireala deocamdata, insa din nou spun ca intr-un viitor nu foarte indepartat, ar putea deveni complet normala.

1 Aprilie. Google este cea mai activa companie cu ocazia zilei de 1 Aprilie, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum a implementat compania jocul “Snake” in Google Maps pentru utilizatori. Foarte popular pe telefoanele Nokia, jocul “Snake” este utilizabil in momentul de fata in aplicatia Google Maps, insa doar de 1 aprilie, asa ca daca erati interesati sa il incercati, inca o puteti face pana la finalul acestei zile plina de pacaleli.

1 Aprilie. Compania americana Roku intra deasemenea in randul celor care au facut glume interesante pe seama oamenilor, creand o reclama in care prezinta o noua telecomanda care poate fi folosita inclusiv de catre animalele de companie. De 1 aprilie si cei de la T-Mobile au intrat in “joc”, prezentand o cabina de telefonie care ii ajuta pe oameni sa faca apeluri telefonice fara a fi distrasi, avand acolo incarcare wireless, si multe alte beneficii.

1 aprilie pacaleala t-mobile