Fortnite. Cupa Mondiala va Incepe cu Premii URIASE

Fortnite. Cupa Mondiala organizata de catre Epic Games va incepe cu premii uriase pentru jucatorii dornici sa profite de sumele foarte mari de bani care sunt oferite.

Fortnite Cupa Mondiala

Fortnite. Jocul “fenomen” cu sute de milioane de jucatori la nivel global are si o Cupa Mondiala organizata de catre compania Epic Games, cu premii de pana la 30 de milioane de dolari pentru cei care participa. Desi Cupa Mondiala a Fortnite inca nu a inceput, cei de la Epic Games au anuntat astazi ca finala se va juca in ziua de 26 iulie, deci fix in mijlocul verii, asa ca vorbim despre pregatiri intense care inca mai trebuie facute de catre companie pana in acel moment.

Fortnite. Intre timp, se pare ca 30 de milioane de dolari este baza totala de premiere pentru cei care vor participa la cupa mondiala, aici fiind incluse atat premii in bani, cat si in obiecte virtuale disponibile in joc. Castigatorii Cupei Mondiale a Fortnite vor primi premii care totalizeaza 3 milioane de dolari, adica 10% din baza totala de premiere, iar asta in timp ce jucatorii care vor ajunge in finala vor primi cate 50.000 de dolari fiecare, o suma oricum foarte mare.

Fortnite. Cupa Mondiala va Incepe cu Premii URIASE

Fortnite. Finala se va desfasura intre 26 si 28 iulie in New York, si desigur ca va exista inclusiv o audienta in stadionul care urmeaza sa gazduiasca sesiunile intense de joc din cele 4 zile in care se va desfasura totul. Se pare ca Epic Games urmeaza sa vanda si bilete pentru ca oamenii sa poata vedea cei mai buni jucatori de Fortnite infruntandu-se intr-o finala care le va “imbogati” conturile cu cateva milioane bune de dolari daca vor castiga finala.

Fortnite. In momentul de fata acesta este cel mai mare joc online al momentului, iar asta in conditiile in care Apex Legends a inceput sa devina tot mai popular in randul celor care joaca asemenea titluri online. Acestea fiind spuse, Cupa Mondiala va fi un eveniment extrem de interesant pentru Fortnite anul acesta, Epic Games incercand sa aduca tot mai multe noutati care sa-i tina jucatorii departe de concurenta tot mai populara in ultimele luni.