Fortnite. Noua Arma GROZAVA Lansata pentru Joc

Fortnite. O noua arma grozava a fost lansata pentru joc de catre compania Epic Games, iata de ce se pot bucura utilizatorii din intreaga lume chiar de azi.

Fortnite arc

Fortnite. O noua arma grozava a fost lansata pentru joc de catre cei de la Epic Games, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor cea mai buna experienta posibila. Mai exact vorbim despre un nou arc pe care jucatorii din Fortnite il pot folosi incepand de astazi, iar mai jos puteti vedea cum arata aceasta arma destul de puternica pentru noul joc.

Fortnite. Se pare ca arcul va putea trage cu sageti explozive catre ceilalti jucatori din lumea virtuala creata de catre Epic Games, ea fiind disponibila oficial de saptamana aceasta. Boom Bow ar urma sa fie denumirea acestui nou arc pentru Fortnite, versiunea 8.20 fiind cea care o va aduce pentru toata lumea, lansarea actualizarii fiind programata pentru astazi.

Fortnite. Noua Arma GROZAVA Lansata pentru Joc

Fortnite. Noul arc va fi disponibil doar in modul de joc Battle Royale, fiind o alternativa pentru vechiul arc pe care compania Epic Games l-a oferit in joc inca de la Halloween. Nu se stie deocamdata daca arcul va consuma vreun fel de munitie pe care o are deja utilizatorul, sau daca sagetile vor fi oferite in cantitate nelimitata de catre cei de la Epic Games.

Fortnite. Se pare ca acest arc nou va avea statutul de arma legendara, iar asta inseamna ca va fi foarte puternica, si nu chiar atat de usor de folosit in mod obisnuit, ceea ce este foarte interesant. Nu se stie cand anume va lansa Epic Games actualizarea pentru Fortnite in cursul acestei zile, insa e de asteptat ca ea sa fie disponibila undeva pana la amiaza.