Windows 10. ATENTIE! SCHIMBARE MAJORA pe Calculatoare

Windows 10. O schimbare foarte importanta este facuta pentru calculatoare astazi, compania Microsoft impunand o modificare de care nimeni nu stia, dar care are un impact major deja.

Windows 10 usb

Windows 10. O schimbare foarte importanta pentru calculatoare a fost implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea venind ca o adevarat surprinza pentru foarte multa lume. Mai exact, Windows 10 va modifica modul in care se face deconectarea stick-urilor USB, sau a dispozitivelor Thunderbolt, sau chiar a telefoanelor mobile, si tabletelor, care sunt conectate prin USB la calculatoarele utilizatorilor.

Windows 10. Pana in momentul lansarii October 2018 Update, dispozitivele USB conectate la calculatoare aveau ca setare predefinita optiunea “Better performante” pentru momentul in care erau deconectate de la un calculator. Incepand cu aceasta actualizare pentru Windows 10, setarea predefinita a devenit “Quick removal”, iar intre ele exista o diferenta foarte mare care afecteaza modul in care sunt trasnferate datele, dar si cel in care deconectarea de la calculator afecteaza ce incercam sa transferam.

Windows 10. SCHIMBARE URIASA pentru Calculatoare

Windows 10. Cu setarea “Better performante”, in momentul transferului de date pe dispozitive externe, fie stick USB, sau altceva, datele sunt salvate si intr-un cache, iar daca se incearca deconectarea nu putea fi facuta fara a vedea intai un mesaj de avertizare, exclus in cazul celei manuale. Setarea “Quick Removal” nu mai face cache, nu mai are mesaje de avertizare, si ar trebui sa scada inclusiv viteza de transfer a datelor in Windows 10, asa ca vorbim despre o modificare nu prea buna.

Microsoft has modified the way Windows 10 handles the operation of disconnecting a USB or Thunderbolt storage device. This includes USB thumb drives, external hard drives, flash drives, and even USB data transfer connections established between PCs and smartphones. Until now, the default policy in all previous Windows versions when disconnecting a USB storage device was the “Better performance” setting. Starting with Windows 10 v1809, this became “Quick removal.” The difference between the two is significant.

Windows 10. Desigur ca utilizatorii vor avea in continuare posibilitatea de a seta ca dispozitivele externe conectate prin USB, sau Thunderbolt, sa aiba optiunea “Better performance” activa, dar trebuie sa o activeze manual. Pentru fiecare dispozitiv conectat al un calculator cu Windows 10 trebuie facuta aceasta setare de catre utilizatori, ea standard fiind “Quick removal”, asa ca va trebui sa cautati singuri fiecare dispozitiv in parte, si sa alegeti optiunea veche pentru a avea performante mai bune, si siguranta.

Windows 10. Aceasta modificare a fost impusa ca parte a October 2018 Update de catre compania Microsoft, deci toti cei care au instalat actualizarea sunt sub efectul ei in momentul de fata.