Windows 10. PROBLEMA care a SPERIAT Utilizatorii

Windows 10. O problema aparuta in calculatoarele utilizatorilor a speriat foarte multe persoane zilele trecute, iata ce a facut compania Microsoft.

Windows 10 notificari

Windows 10. Pentru Microsoft nu pare sa existe vreo saptamana fara ca vreo problema sa afecteze sistemul sau de operare, iar astazi vorbim despre altceva de care utilizatorii s-au plans pe internet. Mai exact, utilizatorii sistemului de operare Windows 10 au inceput sa vada in calculatoare o serie de notificari de care s-au speriat, iar asta pentru ca ele nu pareau sa aiba vreo logica, si nu au mai fost primite pana in momentul de fata de catre vreo persoana.

Windows 10. Mai exact, puteti vedea mai jos cum arata notificarile primite de catre utilizatorii sistemului de operare al Microsoft, ele fiind o serie de notificari de test trimise de catre un server al celor de la Microsoft. Compania Microsoft a dat vina pe o configurare deficitara pentru aplicatia News pentru Windows 10, aceasta fiind cea prin care au fost trimise respectivele notificari de test, un inginer parand sa fi configurat in mod gresit un server de testare.

Windows 10. PROBLEMA care a SPERIAT Utilizatorii

Windows 10 notificari malware

Windows 10. Mesajul primit de catre utilizatori a fost trimis in mod reparat, si cu unele cuvinte scrise gresit, astfel ca unele persoane s-au speriat imediat, pentru ca nu stiau cine le putea trimite o asemenea notificare. Cum anume s-a ajuns la o problema de acest gen pentru Windows 10 nimeni nu stie, insa cel mai probabil, cineva s-a jucat cu serverul de productie pentru notificari push pentru aplicatia News, si a trimis in mod complet gresit niste mesaje care trebuiau sa ajunga altundeva.

I do not subscribe to ANYTHING called „My Movies.” I have ABSOLUTELY NO IDEA how this GARBAGE ended up in my Microsoft News Notification area (in the little Notifications area on the right side of the Taskbar). Would you please explain how this happened? If ANYONE should know, YOU should; it’s YOUR OPERATING SYSTEM. Has the Microsoft News Notifications feed been HACKED???? Are there any others who have seen this behavior in their Notifications area?

Windows 10. Problemele de acest gen n-ar prea trebui sa existe in mod normal pentru aplicatii care au milioane de utilizatori in lumea intreaga, insa Microsoft nu prea este recunoscuta pentru perfectiune. E totusi posibil ca in cazul in care calculatoarele sunt sparte, Windows 10 sa trimita notificari de acest gen in calculatoare, asa ca in situatia in care le primiti, ar fi bine sa fiti foarte atenti si sa verificati daca sunteti afectati de vreun malware.

Articolul precedentHuawei. Actiuni INCREDIBILE ale SUA IMPOTRIVA Chinezilor
Articolul următorONU. Intervine in DISPUTA dintre Huawei si SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.