Huawei. Oferta ULUITOARE pentru Apple si iPhone

Huawei. Apple a primit o oferta uluitoare pentru telefoanele sale iPhone, iata ce a spus compania chinezeasca cu privire la telefoanele celor din Cupertino, si cum suntem noi afectati ca si clienti.

huawei modem iphone

Huawei. Compania chinezeasca este atacata din toate partile de catre SUA si unii dintre aliatii sai, insa iata ca face acum o oferta extrem de interesanta pentru cei de la Apple, si telefoanele iPhone. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca sunt dispusi sa le furnizeze celor din Cupertino modemuri 5G pentru telefoanele iPhone care vor fi lansate in 2020, insa isi limiteaza oferta doar la ei, nu si la alte companii, ceea ce face lucrurile cu atat mai interesante.

Huawei. Oficialii companiei au afirmat ca noile modemuri 5G Balong sunt gandite doar pentru a fi folosite in produsele proprii, insa iata ca Apple ar putea profita de existenta lor si le-ar putea cumpara. Cei de la Huawei nu sunt la fel de bine “echipati” precum Samsung pentru a produce la scara industriala modemuri 5G, iar acesta este unul dintre motivele in baza carora compania Apple cu siguranta nu va “profita” de oferta pe care chinezii i-o pun in fata.

Huawei. Oferta ULUITOARE pentru Apple si iPhone

Huawei. Problema cea mai mare pentru Apple sta in faptul ca Intel nu ar urma sa aiba pregatite modemurile sale 5G pentru telefoanele iPhone ce vor fi lansate in 2020, iar Samsung a refuzat cererea Apple de a-i vinde asemenea componente. In aceasta idee, “oferta” celor de la Huawei este prezentata ca fiind o posibila “vesta de salvare” pentru cei din Cupertino, insa desigur ca nu pot cumpara modemuri 5G pentru iPhone de la aceasta companie.

A source with knowledge of the situation has confirmed that Huawei is now “open” to selling its 5G Balong 5000 chipsets, but only to one company: Apple. Such a deal would be unusual, to say the least. Chip sales aren’t exactly Huawei’s forte, and a company representative said earlier this year in China that Huawei “Balong is mainly for supporting Huawei’s smart products, such as phones and IoT products, and is currently for Huawei’s internal use only.”

Huawei. Apple este o companie care se mandreste cu securitatea produselor sale, iar a folosi software de la o companie acuzata ca ii permite guvernului chinez sa-i spioneze clientii nu este ceva ce in Cupertino va fi agreat. In aceasta idee, daca Apple va trebui sa aleaga intre a nu le oferi clientilor cu iPhone conectivitate 5G, si a cumpara modemuri 5G de la Huawei, compania americana va alege prima solutie pentru a oferi siguranta pentru ai sai utilizatori.

Huawei. Apple nu va oferi vreun raspuns public pentru aceasta “oferta”, insa e posibil sa aflam “pe surse” care este parerea americanilor vis-a-vis de ea.