Orange. Oferta Prepay de Primavara aduce MULT INTERNET GRATUIT

Orange. Noua oferta de primavara aduce foarte mult internet gratuit pentru clientii din Romania, iata ce optiuni noi pentru cartele sunt disponibile incepand de astazi.

orange prepay internet

Orange. Operatorul de telefonie mobila a lansat astazi noua oferta de optiuni prepay pentru clientii din Romania, la destul de putine zile dupa ce a crescut preturile abonamentelor noi contractate de catre clienti. Orange sustine ca noile optiuni prepay, disponibile in aceasta pagina, aduc mai mult internet mobil bonus pentru clientii care aleg sa le activeze, insa inclusiv libertatea de a face cadou bonusuri pentru cei dragi, deci teoretic ar trebui sa fie disponibile mai multe gratuitati.

Orange. Clientii care activeaza orice optiune prepay cu valoare de minim 6 euro din contul My Orange vor primi in mod automat 50 GB de internet mobil gratuit, valabil, din pacate, timp de doar 30 de zile. Mai mult decat atat, utilizatorii care trec prin aceasta procedura au si posibilitatea de a acorda acelasi bonus oricarui prieten care este client al Orange cu cartela prepay, deci va bucurati atat voi, cat si alte persoane de un total de 100 GB de trafic de internet mobil, valabil doar in Romania.

Orange. Oferta Prepay de Primavara aduce MULT INTERNET GRATUIT

Orange. Utilizatorii prepay care activeaza orice optiune de minim 6 euro prin orice alta metoda decat sectiunea My Orange, beneficiaza de 30 de GB de internet gratuit, deci cu 20 GB mai putin decat in cazul activarii prin website. In aceasta situatie exista deasemenea de a acorda acelasi bonus oricarei alte persoane care are cartela prepay in reteaua Orange, astfel ca desi valoarea este mai mica, vorbim totusi despre foarte mult trafic de internet mobil.

Orange. Pentru cei care vor sa aiba parte de resurse mai mari in roaming, operatorul de telefonie mobile ofera deasemenea beneficii suplimentare cu o noua optiune de 12 euro, care vine cu ceva suplimentar. Mai exact, aceasta optiune de 12 euro aduce beneficii pentru clientii cu cartele Orange chiar daca se afla in calatorii in Australia, China, Elvetia, Israel, Moldova, sau SUA, deci vorbim despre o schimbare serioasa de strategie pentru operator.

Orange. Mai multe detalii despre noile oferte ale operatorului puteti citi in aceasta pagina din cadrul website-ului sau.