Facebook MINTE si isi BATE JOC de Utilizatorii sai, Din Nou

Facebook isi minte si isi bate joc in continuare de utilizatorii sai, compania americana avand tactici murdare pentru a continua sa ii pacaleasca pe oamenii care folosesc reteaua de socializare.

Facebook monitorizare

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar din aceasta cauza se confrunta si cu unele dintre cele mai mari probleme pe care el au companiile care activeaza pe internet in momentul de fata. Conform unor analize facute in 2019, se pare ca Facebook isi minte clientii, si isi bate joc de ei chiar si dupa ce acestia isi dezactiveaza conturile din cadrul retelei de socializare, ceea ce in mod normal nu ar trebui sa se intample, dar se intampla.

Facebook. Desi utilizatorii isi dezactiveaza conturile din reteaua de socializare, atat timp cat acestea raman dezactivate, si in platforma, orice fac ei pe internet e legat de respectivul cont. Facebook spune ca sterge toate datele utilizatorilor doar daca acestia isi sterg efectiv contul din cadrul retelei de socializare, dezactivarea neavand vreun efect asupra lor, insa nici asupra datelor care sunt colectate in mod constant de pe internet, si legate de conturile noastre.

Facebook MINTE si isi BATE JOC de Utilizatorii sai, Din Nou

Facebook. Compania americana nu mentioneaza in informatiile privind dezactivarea conturilor si despre faptul ca dupa alegerea acestei optiuni, inca se colecteaza date despre ceea ce facutilizatorii. Oamenii se asteapta ca atunci cand un cont este dezactivat, sa nu se mai inregistreze informatii in legatura cu ceea ce se intampla in el, insa in cazul celor de la Facebook, lucrurile nu stau chiar asa, compania continuand sa monitorizeze toata activitatea utilizatorilor.

Facebook. Informatiile privind ceea ce fac utilizatorii pe internet sunt foarte utile pentru compania americana, iar asta deoarece in baza lor sunt afisate reclame oriunde navigam in cadrul retelei de socializare, uneori si in afara ei. Decizia celor de la Facebook de a continua sa monitorizeze oamenii si sa adune informatii despre ei, chiar daca au conturile dezactivate, este precursorul unui nou scandal privind tacticile murdare pe care le are ea cu privire la utilizatori.

Facebook. Chiar saptamana trecuta s-a dezvaluit faptul ca datele catorva sute de milioane de conturi au fost accesibile public catre oricine, iar acum aflam iar ca securitatea si siguranta datelor nu inseamna absolut nimic pentru companie.