Fortnite. Versiunea 8.30 vine cu NOUTATI Importante

Fortnite 8.30

Versiunea 8.30 a jocului Fortnite este pregatita in momentul de fata pentru lansare de catre compania Epic Games, care prezinta actualizarea ca una dintre cele mai importante oferite pana acum pentru utilizatori. Maine va fi lansata versiunea 8.30 a jocului Fortnite pentru jucatorii din lumea intreaga, iar ca de obicei, update-ul urmeaza sa fie disponibil undeva in jurul amiezei, astfel ca aveti ocazia de a-l instala in dispozitive de indata ce devine public.

Fortnite nu a avut pana in prezent informatii importante anuntate pentru aceasta actualizare, dar jucatorii asteapta schimbari importante pentru modul in care sunt luate armele, sau modul in care sunt efectiv folosite. Spre deosebire de actualizarile anterioare, pentru cea de acum cei de la Epic Games au dorit sa tina cat mai multe informatii secrete, publicand doar mesajul de mai jos

Fortnite. Versiunea 8.30 vine cu NOUTATI Importante

Fortnite are o schimbare interesanta cu privire la aceasta actualizare, care a fost totusi dezvaluita, mai exact este vorba despre “Reboot Van”, aceasta functionand pe baza de carduri care permit reinvierea jucatorilor din echipe, omorati in joc. Un card de acest gen poate fi lasat langa un jucator care a murit si timp de 90 de secunde este activ pentru a-l reinvia, “Reboot Van-urile” fiind amplasate in diverse zone din cadrul hartilor Fortnite, si trebuie urmarite pentru a le lua card-urile.

Aceasta schimbare pentru Fortnite a fost preluata din Apex Legends, iar asta pentru ca ambele jocuri vor avea diverse noutati copiate pentru a atrage cat mai multi utilizatori din fiecare platforma, razboiul fiind inceput de ceva vreme. Ce altenoutati importante va mai avea jocul Fortnite vom afla abia in cursul zilei de maine, dupa ce va fi publicata si lista cu schimbarile pregatite de catre Epic Games, acolo urmand a fi mentionate inclusiv modificarile pentru gameplay cele mai importante dintre toate cele pregatite.