iPhone 11. Schimbarea PROASTA pe care TOTI o vom CRITICA

iPhone 11. O schimbare foarte proasta, pe care toti o vom critica, este pregatita de catre compania Apple, iata de ce vei ura aceasta modificare pentru telefoanele americanilor.

iPhone 11 grosime

iPhone 11. Stim de zilele trecute ca Apple pregateste o serie foarte importanta de schimbari cu care spera sa faca seria de telefoane mult mai atractiva decat actualele iPhone XS, care nu par sa fie chiar atat de dorite. Pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus/Max urmeaza sa fie implementata o noua camera tripla, care va domina carcasa, insa din pacate ea vine si cu un foart emare dezavantaj, care cu siguranta va genera foarte multe discutii pe internet.

iPhone 11. In baza unor informatii aflate zilele trecute, se pare ca noua camera tripla urmeaza sa iasa si mai mult in exteriorul carcasei fata de camera duala care este implementata in seria iPhone XS. Cei de la Apple au decis sa reduca grosimea totala a seriei iPhone 11 pentru ca telefoanele sa nu fie mai groase decat cele din seria iPhone XS, insa camera va iesi mi mult in exterior, ceea ce absolut nimeni nu si-a dorit vreodata sa vada pentru noile telefoane.

iPhone 11. Schimbarea PROASTA pe care TOTI o vom CRITICA

iPhone 11. Nu se stie cam cu cat urmeaza sa creasca grosimea camerei triple in comparatie cu cea a camerei duale, inas mai mult ca sigur vorbim despre ceva usor sesizabil de catre utilizatori. Camera iesita din carcasa iPhone XS a fost subiecte de multe discutii pentru clientii companiei Apple de-a lungul timpului, iar schimbarea pregatita pentru iPhone 11 va da cu siguranta nastere la noi controverse, care in final ar putea ajuta compania americana.

iPhone 11. Din pacate, camera tripla ar urma sa fie si cea mai mare schimbare pentru noile modele de telefoane ale companiei Apple, iar asta pentru ca alte schimbari nu sunt deocamdata prefigurate. Da, vom avea noi componente mai performante, da Apple va face imbunatatiri pentru iOS 13, insa pe partea de design si functionalitate, iPhone 11 n-ar trebui sa aiba nimic altceva mai spectaculos decat camera tripla despre care se tot vorbeste.

iPhone 11. Stiti deja ca lansarea noilor modele de telefoane este pregatita pentru toamna acestui an, luna septembrie fiind cea in care Apple isi lanseaza noile modele de telefoane pentru clienti.