Apple va LANSA noi iPad si MacBook cu Ecrane cum NU ai mai Vazut

apple ipad mini-led macbook

Apple pregateste noi modele de tablete iPad si laptop-uri MacBook care vor fi echipate cu ecrane cum nu ai mai vazut pana in prezent in vreun produs al celor din Cupertino. Mai exact, Apple pregateste lansarea unor noi modele de produse care au ecrane mini-LED integrate, tehnologia fiind dezvoltata timp de cativa ani de catre cei din Cupertino.

Apple ar dori sa lanseze noile tablete iPad, dar si noi modele de MacBook-uri cu ecrane mini-LED undeva prin 2020, 2021, totul in functie de cat de pregatita va fi tehnologia. Tabletele iPad cu ecrane mini-LED vor avea diagonale de 10 – 12 inch, in timp ce pentru MacBook sunt asteptate ecrane cu diagonale de 15 – 17 inch, ceva ce multi clienti vor aprecia.

Alegerea ecranelor mini-LED pentru iPad si MacBook are la baza dorinta celor de la Apple de a oferi o gama mai mare de culori, un contrast imbunatatit, dar si HDR superior fara de cel al actualelor ecrane. Ecranele mini-LED sunt deasemenea mult mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel ca ar trebui sa vorbim si despre o autonomie imbunatatita pentru aceste produse.

We believe that mini LED, compared to OLED, will be a more suitable solution to offer wide-color gamut (WCG)/high-contrast/high dynamic range (HDR)/local dimming features because of its longer life and no burn-in issues for Apple’s medium- and large-size products targeting at productivity positions. We forecast that Apple will respectively launch an all-new design 31.6-inch monitor, a 10–12 inch iPad and a 15–17 inch MacBook equipped with a mini LED backlight unit (BLU) in 2–3Q19, 4Q20–1Q21 and 1–2Q21.

3 COMENTARII

  1. nu,este cumva intre
    la microled este f greu sa microsrezi pixelii,nu degeaba am vazut si vom vedea doar display mari cu pixeli multi