iPhone 11. Tehnologia REVOLUTIONARA ce va UMILI Samsung, Huawei

iPhone 11 este pregatit de catre compania Apple cu o noua posibila tehnologie revolutionara care va face telefoanele Samsung si Huawei de rusine in momentul in care va fi lansat.

iPhone 11 face id retina

iPhone 11 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2019, iar o noua tehnologie revolutionara il va face unic printre toate smartphone-urile de pe piata, dar posibil si foarte dorit de catre clienti. Mai exact, pentru iPhone 11 compania Apple ar putea pregati in premiera o combinare dintre Face ID si scanarea retinei, pentru a oferi securitate si mai puternica pentru telefoanele folosite in lumea intreaga, tehnologia in sine putand fi oferita in premiera de catre americani.

iPhone 11 va fi lansat in toamna, iar noul Face ID care scaneaza nu doar fata, ci si retina, este prezentat intr-un nou brevet de inventie pe care compania Apple l-a avut inregistrat chiar recent in Europa. Scanarea retinei pentru securitate biometrica nu este nici pe departe ceva nemaiauzit, Samsung oferind asta in telefoanele sale pana recent, insa iPhone 11 ar combina recunoasterea faciala si canarea retine intr-un singur sistem de securitate biometrica, iar asta nu am mai vazut.

iPhone 11. Tehnologia REVOLUTIONARA care il face UNIC

iPhone 11 ar putea fi primul telefon din istorie care ar combina ceea ce stim acum ca doua sisteme de securitate biometrica, oferind in final cel mai sigur mod de a bloca accesul la datele din telefoane, sau a securiza platile mobile. Apple spune acum ca sansele ca o persoana necunoscuta sa deblocheze un telefon cu Face ID sunt 1 la 1.000.000, insa daca ar fi introdusa si scanarea retinei pentru iPhone 11, atunci sansele ar creste si mai mult, ceea ce ar pune Apple cu mult in fata Samsung, sau Huawei.

A recent patent filed by the company with the European Patent Office shows that the system might become just a bit more advanced, taking into account retinal scanning. The result, Apple claims, is that the chance of someone unlocking your phone secured by Face ID is one in a million. On the other hand, retinal scanning could introduce even higher security, preventing lookalikes, such as a twin or close relative, from attempting to unlock your phone with an additional layer of protection.

iPhone 11 va avea un sistem Face ID imbunatatit, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa pentru ca Apple sa scaneze si retina, ar putea fi nevoie de un senzor suplimentar in decupajul si asa destul de mare. Nu este exclus ca Apple sa faca acest lucru doar pentru a oferi un sistem de securitate biometrica superior celor din alte telefoane, iPhone 11 urmand a nu avea egal din acest punct de vedere, pentru ca Samsung si Huawei nu au inca tehnologii de acest gen.

iPhone 11 va fi lansat in septembrie, dar pana in acel punct vom afla cu siguranta foarte multe informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit prin intermediul sau.