iPhone 11 SCHIMBAREA pe care MULTI Fani o ASTEAPTA

iPhone 11 ar putea veni cu o schimbare foarte importanta pe care foarte multi dintre fanii companiei Apple o asteapta de ceva vreme, iata ce ar trebui sa ne aduca in 2019.

iPhone 11 decupaj

iPhone 11 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar compania Apple vrea sa faca destule schimbari pentru viitoarea serie de telefoane, astfel incat ele sa fie mai atractive, si sa genereze vanzari mai mari decat seria iPhone XS. Una dintre schimbarile care a fost zvonita inca de pe la inceputul anului pentru iPhone 11 este o schimbare substantiala pentru camera frontala, astfel incat decupajul telefonului sa fie redus de catre cei de la Apple.

S-a spus ca iPhone 11 ar urma sa beneficieze de pe urma unor imbunatatiri pentru procesul de fabricare al componentelor camerei TrueDepth, iar asta ar avea drept efect o reducere a dimensiunilor decupajului telefonului. Reducerea in grosime pentru decupajul din iPhone 11 ar urma sa fie destul de mica, dar suficient de sesizabila incat sa faca folosirea ceva mai placuta, destui fani plangandu-se de existenta acestuia, si cerand eliminarea sa in totalitate.

iPhone 11 SCHIMBAREA pe care MULTI Fani o ASTEAPTA

iPhone 11 ar putea beneficia de o reducere a grosimii decupajului doar daca Apple va face in iOS 13 si modificarile necesare pentru ca interfetele aplicatiilor sa fie usor ridicate in partea superioara a ecranului. Fara o asemenea modificare, aplicatiile ar urma sa arate destul de ciudat pe telefoanele iPhone 11 din cauza actualului decupaj de dimensiune mare, insa cei de la Apple au suficiente resurse pentru a face in mod automat toate modificarile necesare.

Sansele ca iPhone 11 sa aiba un decupaj mai mic decat cel actual nu sunt foarte mari, dar multa lume ar vrea sa aiba mai mult continut afisat pe ecran in locul actualului decupaj, trend-ul in industria smartphone fiind de a-l elimina complet. iPhone 11 ar ramane singurul telefon premium nou din 2019 care ar avea un decupaj imens si urat in ecran, compania Apple avand cum telefoane cu un design destul de invechit, cel putin din acest punct de vedere.

Acestea fiind spuse, iPhone 11, iPhone 11 PLus/Max, si iPhone XR 2019 vor fi prezentate in mod oficial de catre compania Apple in toamna acestui an, mai mult ca sigur in prima parte a lunii septembrie.